Μετά την προβολή της συνέντευξης του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο Πρω1νό, είχαμε εξελίξεις σχετικά με το «φλέγον» θέμα.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη βγήκε στον αέρα της εκπομπής και μίλησε αναλυτικά για όλα όσα έχουν συμβεί ανάμεσα στην ίδια, το Γιώργο Λιανό αλλά και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Αναλυτικά ορισμένα από τα κυριότερα σημεία όσων είπε on air:

«Το θέμα έχει λήξει κι όλας όσο κι αν προσπαθεί ο φίλος μου ο Γρηγόρης να μας πείσει για το αντίθετο. Μιλήσαμε με τον Γρηγόρη πριν από περίπου μία ώρα. Είχαμε να μιλήσουμε πολύ καιρό παρότι παλιά κάναμε παρέα…

Ο Γιώργος μου έστειλε ένα ευγενικό μήνυμα χθες και με παρακάλεσε να αφαιρεθεί η φράση για τα παιδιά, την οποία εγώ δεν θεωρώ προσβλητική. Ποτέ δεν έχω θίξει οικογένειες και παιδιά. Μετά ο άνθρωπος με ευχαρίστησε και το απόγευμα ξαναμιλήσαμε και μου είπε ότι δεν ήθελε να πάρει δημοσιότητα το θέμα και μου αρκεί που το λύσαμε μεταξύ μας.

Δεν θεωρώ ότι το ραδιοφωνικό παραλήρημα του Γρηγόρη αφορούσε μόνο στο θέμα του Λιανού. Για μία φράση βγαίνει κάποιος και λέει πως ότι γράφω στη ζωή μου είναι άχρηστο και χάλια; Τον πήρα τηλέφωνο, ευγενέστατος, τα είπαμε… Του είπα ότι όλο αυτό το πράγμα δεν τιμά κανέναν να γίνεται δημοσίως. Το λήξαμε. Είπαμε και πέντε πράγματα παραπάνω για τα τελευταία χρόνια που μαλλιοτραβιόμαστε και όλα καλά κι ωραία.

Δεν θα αφαιρούσα τη φράση αν δεν το είχα μετανιώσει».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί με όσα δήλωσε στον αέρα του Πρω1νό.