Σε ακόμα ένα χειρουργείο υπεβλήθη την Δευτέρα ο Ηλίας Βρεττός, προκειμένου να αποκατασταθούν τα κατάγματα που υπέστη από το τροχαίο ατύχημα.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο τραγουδιστής χειρουργήθηκε την Παρασκευή στο χέρι και στο πόδι, ενώ σήμερα, με ακόμα μία πολύωρη επέμβαση, αντιμετωπίστηκε το πιο σοβαρό κάταγμα, εκείνο στη λεκάνη.

Φωταέριο: Τι ανακοίνωσε για την λειτουργία του μετά το τροχαίο του Ηλία Βρεττού

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το νοσοκομείο Metropolitan αναφέρεται πως η δεύτερη και σοβαρότερη επέμβαση ολοκληρώθηκε με επιτυχία και το κάταγμα αποκαταστάθηκε, ενώ η πορεία της υγείας του Ηλία αναμένεται να είναι πολύ καλή.

Θυμίζουμε πως, όπως έχει δηλώσει ο μάνατζερ του τραγουδιστή, η διαδικασία της αποκατάστασης αναμένεται να είναι μακρά, καθώς «μετά από περίπου επτά εβδομάδες θα μπορέσει να περπατάει μόνος του και πλήρη αποκατάσταση θα έχει στους 5 με 6 μήνες».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η δεύτερη και σοβαρότερη επέμβαση κατάγματος  λεκάνης (κοτύλης) του δημοφιλούς τραγουδιστή Ηλία Βρεττού που πραγματοποιήθηκε στο METROPOLITAN  από τον ορθοπεδικό χειρουργό Νίκο Πρέβεζα, εξειδικευμένο στα κατάγματα λεκάνης- κοτύλης με τη βοήθεια των συνεργατών του,  Νίκου Μπαξεβάνου και της αναισθησιολόγου Μηλιάνας Κορρέ.

Αποκαταστάθηκε ανατομικά το συντριπτικό κάταγμα και έγινε σταθερή οστεοσύνθεση  που θα επιτρέψει την άμεση κινητοποίηση και βάδιση του ασθενούς.

Η πρόγνωση της πορείας της κατάστασης αναμένεται σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς να είναι πολύ καλή».