Ειρήνη Λαγούδη: Στο φως η κατάθεση του αστυνομικού. Ο άνδρας με τα γένια τραβούσε βίαια τη γυναίκα

Στο φως έφερε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ολόκληρη την κατάθεση του αστυνομικού, ο οποίος, όπως είπε, είδε την Ειρήνη Λαγούδη στις 24 Δεκεμβρίου στη Νέα Μάκρη να διαπληκτίζεται με δύο άνδρες.

Στην κατάθεσή του, ο αστυνομικός υποστηρίζει ότι αναγνώρισε τη 44χρονη από τις φωτογραφίες της που είδε στην τηλεόραση.

«Στις 24 Δεκεμβρίου  στις 12:15 βρισκόταν σε κατάστημα ηλεκτρικών ειδών στη Νέα Μάκρη. Ενώ ήμουν μέσα στο κατάστημα παρατήρησα δύο άνδρες οι οποίοι μπήκαν με ορμή και κινήθηκαν σε διαφορετικούς διαδρόμους συνοφρυωμένοι, με έντονο βλέμμα, κοιτάζοντας σαν να ψάχνουν κάτι», κατέθεσε ο αστυνομικός.

Περιέγραψε μάλιστα τους δύο άνδρες, λέγοντας ότι ο ένας ήταν γύρω στα 30 – 35, με ύψος 1.80 και πάνω, λεπτός, ξυρισμένος με μακριά μαύρα μαλλιά, που φορούσε μαύρο μπουφάν.

«Ο άλλος ήταν 45 – 50 χρονών με ύψος από 1,75 – 1,80, σωματώδης, καστανόξανθος, με μακρύ μούσι που φορούσε σκούφο, καφέ μπουφάν, άσπρο πουκάμισο και μαύρο γιλέκο», συνέχισε.

Μάλιστα ο δεύτερος του φάνηκε γνωστή φυσιογνωμία και δεν αποκλείει ο ίδιος να τον είχε δει στη Νέα Μάρκη τον Δεκέμβριο του 2017.

«Ο δεύτερος κρατούσε κομπολόι και το χαρακτηριστικό του ήταν ότι στο αριστερό του χέρι και στο λαιμό φορούσε κομποσκοίνια. Ο ένας με τα μαλλιά ήταν απέναντί μου και ο άλλος πλησίασε και συνομίλησε με την Ειρήνη. Στη συνέχεια ο άνδρας με τα μαλλιά βγήκε έξω και το ίδιο έκανε η γυναίκα χωρίς όμως να συνοδεύεται  από κάποιος από αυτούς τους δύο. Πλήρωσα, βγήκα έξω και μπήκα στο αμάξι μου. Μετά από δύο λεπτά άκουσα φωνές πίσω μου και είδα από τον καθρέφτη του οδηγού τον άνδρα με τα γένια να φωνάζει στη γυναίκα με πολύ επιθετικό ύφος και τη γυναίκα να του απαντάει με απολογητικό ύφος να ηρεμήσει», δήλωσε ο αστυνομικός στην κατάθεσή του.

Πρόσθεσε μάλιστα ότι ο ίδιος κατέβηκε από το αυτοκίνητό του και είδε τον άνδρα με τα γένια να τραβάει βίαια τη γυναίκα από τον αγκώνα και να την κατευθύνει από την αντίθετη κατεύθυνση.

Ο ίδιος επισημαίνει ότι η συμπεριφορά αυτή ήταν στα όρια της σωματικής κακοποίησης. Ο άνδρας είπε στη γυναίκα να επιβιβαστεί στο πίσω κάθισμα του χρυσαφί αυτοκινήτου. Έπειτα έβγαλε το μπουφάν του, κάθισε στη θέση του οδηγού και απομακρύνθηκαν με μεγάλη ταχύτητα.

Ο αστυνομικός κατέθεσε επίσης ότι όταν το θέμα του θανάτου της 44χρονης πήρε μεγάλες διαστάσεις ενημέρωσε για όσα είχε δει τον διοικητή του, ενώ σημείωσε ότι το κατάστημα διαθέτει κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης και μπορούν οι αρχές να διαπιστώσουν την αλήθεια των λόγων του.

Την ίδια ώρα σύμφωνα με τον αστυνομικό ρεπόρτερ Γιώργο Καραϊβάζ μετά από το αυτοσχέδιο φιτίλι που βρέθηκε στην εταζέρα του πίσω καθίσματος, εκεί βρέθηκε και το πώμα του μπιτονιού, γεγονός που δημιουργεί νέα ερωτήματα.

Όπως είπε ο δημοσιογράφος σε όλη τη διαδρομή φαίνεται το μπιτόνι να είναι κλειστό, οπότε τώρα πρέπει να διαπιστωθεί από τις αρχές ποιος άνοιξε το μπιτόνι. Για το λόγο αυτό οι αρχές θα πάρουν δείγματα DNA από το καπάκι για να διαπιστώσουν αν το έβγαλε η Ειρήνη, δηλαδή αν βγήκε από το αυτοκίνητο, άνοιξε το μπιτόνι, ράντισε κάποια μέρη του αυτοκινήτου και στη συνέχεια τοποθέτησε το καπάκι στο σημείο που βρέθηκε ή κάποιος άλλος.

Επίσης θα ζητήσουν να γίνει μια συνδυαστική έρευνα στα καμένα καθίσματα του αυτοκινήτου της Ειρήνης, για να δουν αν είχαν εμποτιστεί με το υγρό που υπήρχε μέσα στο μπιτόνι ή έχει χρησιμοποιηθεί και κάποιο άλλο υγρό.

Τέλος, υπάρχει η πληροφορία ότι το αυτοσχέδιο φιτίλι που βρέθηκε στο αυτοκίνητο της Ειρήνης Λαγούδη έχει αφαιρεθεί και θα σταλεί για περαιτέρω έρευνες που ενδεχομένως θα δώσουν αποτυπώματα ή δείγματα DNA.

πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ