Οι παίκτες του Survivor βρίσκονται ήδη στον Άγιο Δομίνικο και από την Κυριακή που μας έρχεται θα τους απολαμβάνουμε από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Πολλά ήταν τα ονόματα που είχαν ακουστεί όλο αυτό το διάστημα.

Μία εξ αυτών ήταν και η δημοσιογράφος και πυγμάχος Ελευθερία Παλαιολόγου! Η ίδια βρέθηκε μία ανάσα από το Survivor και ο λόγος που τελικά δεν ταξίδεψε για τον Άγιο Δομίνικο ήταν ένα προσωπικό της κόλλημα… Όπως αποκάλυψε στην εκπομπή «Όλα Καλά», δεν κατάφερε να μπει στο Survivor 2 λόγω προβλήματος με το διαβατήριό της!

«Η αλήθεια είναι ότι είχα μια πολύ σοβαρή πρόταση από την παραγωγή. Έφτασα μέχρι το τελικό στάδιο, αλλά είχα ένα πρόβλημα με το διαβατήριό μου γιατί είχε λήξει και έπρεπε να διευθετήσω τις δουλειές μου γιατί όλα έγιναν πάρα πολύ γρήγορα.

Την τελευταία εβδομάδα μου κάνανε την πρόταση, οπότε δεν πρόλαβα να διευθετήσω τις δουλειές μου, κι έτσι δεν πρόλαβα να μπω στο αεροπλάνο για τον Άγιο Δομίνικο. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει περίπτωση να μπω αργότερα. Είμαι σε αναμονή», είπε η Ελευθερία Παλαιολόγου.

Δείτε το βίντεο.