Οι κατηγορίες για το πρόσωπο του James Franco, παρά τη διάψευσή τους, έχουν γίνει αντικείμενο συζήτησης στο Hollywood. Ο ηθοποιός και δημιουργός έχει ακούσει  πολλά παρότι έχει εκφράσει την αθωότητά του.

Για τον Franco, χωρίς ουσιαστικά να κάνει αναφορά στο όνομά του, μίλησε η Scarlett Johansson χθες. Η ηθοποιός, όπως και πολλές ακόμη διάσημες γυναίκες έδωσε το παρών στο κίνημα «Time’s Up» στο Λος Άντζελες.

Η όμορφη ηθοποιός βρέθηκε εκεί για να στηρίξει τα δικαιώματα των γυναικών και ανέβηκε για να μιλήσει μπροστά στο πλήθος.

«Το μυαλό μου είναι μπερδεμένο. Πώς μπορεί ένα άτομο να υποστηρίζει δημοσίως έναν οργανισμό που βοηθά στην παροχή υποστήριξης στα θύματα σεξουαλικής επίθεσης ενώ παράλληλα είναι “αρπακτικό” με ανθρώπους που δεν έχουν εξουσία;», ανέφερε ζωγραφίζοντας τον συνάδελφό μου, ενώ έριξε τη μπηχτή της: «Θέλω να μου επιστρέψουν την καρφίτσα μου».

Με αυτή της την φράση, η ξανθιά του Hollywood αναφέρθηκε στην καρφίτσα του Time’s Up, που φορούσε ο Franco στην απονομή για τις Χρυσές Σφαίρες στις 7 Ιανουαρίου.

Δείτε το βίντεο με όσα αναφέρθηκαν στη συγκέντρωση.