Τιμητικές διακρίσεις, για την προσφορά τους στην οικονομία και την κοινωνία, δόθηκαν χθες στην εταιρεία «Σκλαβενίτης ΑΕ» και στην εταιρεία «Παπαστράτος ΑΒΕΕ», κατά τη διάρκεια της ετήσιας κοινής εκδήλωσης κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά με τους παραγωγικούς φορείς της πόλης. Ξεχωριστές τιμητικές πλακέτες έλαβαν οι Γεράσιμος, Μαρία και Στέλιος Σκλαβενίτης, ενώ την εταιρεία «Παπαστράτος Α.Β.Ε.Ε.» εκπροσώπησε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Χρήστος Χαρπαντίδης.

«Τα αδέρφια μου κι εγώ έχουμε μεγαλώσει στον Πειραιά, είναι η πατρίδα μας. Ό, τι κάνουμε αποτελεί χρέος μας προς την κοινωνία. Σεβόμαστε τους πελάτες, το προσωπικό και τους προμηθευτές μας. Έχουμε μεγάλη πίστη στην Ελλάδα την οποία μας την μετέδωσαν οι γονείς μας και με αυτή πορευόμαστε. Συγχαίρουμε το ΕΒΕΠ για το εξαιρετικό έργο του. Με συνεργασία, ομοψυχία και πίστη, στρώνουμε το δρόμο, ώστε να γυρίσουν πίσω στην πατρίδα μας οι νέοι επιστήμονες», είπε χαρακτηριστικά η κυρία Σκλαβενίτη.

Ο κ. Χρήστος Χαρπαντίδης αναφέρθηκε στους ιδιαίτερους δεσμούς της εταιρείας με τον Πειραιά, δηλώνοντας, μεταξύ άλλων: «Με διαχρονική αντοχή και συνεχή μεταμόρφωση αφήνουμε πίσω μας μέλλον εδώ και 86 χρόνια. Η νέα μας επένδυση προχωρά πολύ γρήγορα και από τον Φεβρουάριο θα παράγουμε εδώ, στην Ελλάδα, τις θερμαινόμενες ράβδους καπνού Heets για το ΙQOS, δημιουργώντας εκατοντάδες νέες θέσεις εργασίας και βάζοντας την Ελλάδα στο κέντρο των διεθνών εξελίξεων της καινοτομίας. Θα συνεχίσουμε να μεταμορφωνόμαστε με τόλμη και ευελιξία, ώστε οι παρεμβάσεις μας στην οικονομία, την κοινωνία, το μέλλον της χώρας να παραμένουν επίκαιρες και ουσιαστικές. Εκ μέρους της οικογένειας της “Παπαστράτος” σας ευχαριστώ ειλικρινά για την σημερινή τιμή».

Διαβάστε τη συνέχεια στο Fortunegreece.com