Σε ρυθμούς… βασιλικής οικογένειας έχει μπει η Meghan Markle, η οποία, εκτός από τις δημόσιες εμφανίσεις με τον πρίγκιπα Harry, έκλεισε τους λογαριασμούς της στα social media!

Σχολιάζοντας στο BBC το συμβάν, πηγή από το παλάτι του Kensington επεσήμανε πως η Meghan -που είχε 1,9 εκατομμύρια followers στο Instagram, πάνω από 350.000 στο Twitter και σχεδόν 900.000 στο Facebook- πήρε αυτή την απόφαση επειδή δεν είχε χρησιμοποιήσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα.

Περίπου τέσσερις μήνες πριν τον πριγκιπικό γάμο, οι θαυμαστές της γοητευτικής μελαχρινής έμειναν με το… παράπονο, καθώς στον λογαριασμό της στο Instagram υπήρχαν και σέξι πόζες, οι οποίες -ευτυχώς για εκείνους- παραμένουν ακόμα στο Διαδίκτυο.

Σημειώνουμε πως, όταν έγινε γνωστή η σχέση της με τον πρίγκιπα, τον περασμένο Απρίλιο, η ηθοποιός έκλεισε το blog της, The Tig, μετά από τρία χρόνια λειτουργίας, ενώ κανείς από το Παλάτι δεν διαθέτει προσωπικό λογαριασμό στα κοινωνικά δίκτυα, αλλά υπάρχει ένας συλλογικός, που «ανεβάζει» φωτογραφίες και πληροφορίες.

Δείτε κάποιες από τις σέξι πόζες της Meghan: