Δίχως τέλος είναι η περιπέτεια της Lauren Wasser, της καλλονής που έχασε το ένα της πόδι μετά από μόλυνση από ταμπόν, καθώς ακρωτηρίασαν και το άλλο της πόδι.

Η περιπέτειας της 29χρονης άρχισε το 2012, όταν  χρησιμοποίησε ένα ταμπόν λίγο πριν πάει στο πάρτι μιας φίλης της και έπαθε Σύνδρομο Τοξικού Σοκ (TSS). Άρχισε να υποφέρει από συμπτώματα που έμοιαζαν με γρίπη, ενώ στο τέλος υπέστη καρδιακή προσβολή και έμεινε ζωντανή με μηχανική υποστήριξη.  Όσο νοσηλευόταν, η γάγγραινα άρχισε να επηρεάζει και τα δύο πόδια της, γεγονός που οδήγησε σε ακρωτηριασμό του δεξιού ποδιού κάτω από το γόνατο και ακρωτηριασμό των δαχτύλων στο αριστερό πόδι.  Παρόλο που οι γιατροί της συνέστησαν να ακρωτηριασθούν και τα δύο πόδια εκείνη τη στιγμή, καθώς οι πιθανότητες να σώσουν το αριστερό  πόδι δεν ήταν πολλές, η ίδια αποφάσισε να πολεμήσει για να το σώσει.

«Έχω ένα χρυσό πόδι για το οποίο είμαι πολύ υπερήφανη, αλλά το αριστερό μου πόδι έχει ένα ανοιχτό έλκος, δεν έχει φτέρνα, δάχτυλα. Με τα χρόνια το σώμα μου παράγει πολύ ασβέστιο, το οποίο προκαλεί ανάπτυξη των οστών μου σε αυτό το πόδι. Βασικά ο εγκέφαλός μου δίνει στα δάχτυλα των ποδιών μου εντολή να μεγαλώσουν και φθάσαμε στο σημείο να χρειάζομαι χειρουργείο για να κόψω το κόκκαλό μου γιατί είναι αδύνατο να περπατάω. Σε μερικούς μήνες, αναπόφευκτα θα ακρωτηριάσουν και το άλλο μου πόδι. Δεν μπορώ να κάνω τίποτα γι’ αυτό», δήλωσε, τον περασμένο Νοέμβριο, στο περιοδικό In Style, η Lauren, η οποία αποκάλυψε μέσω των social media πως υπέστη και νέο ακρωτηριασμό, δημοσιεύοντας φωτογραφία από το κρεβάτι του νοσοκομείου. Στιγμιότυπα μέσα από το νοσοκομείο «ανέβασε» και η φίλη της, Jennifer Rovero.

Πάντως, η 29χρονη δεν χάνει το κουράγιο της και έχει μετατρέψει την περιπέτειά της σε μια διδακτική εμπειρία για τις γυναίκες, ενώ προσπάθησε να πείσει τις εταιρίες να αλλάξουν τις συμβουλές χρήσης για τα ταμπόν και να δίνουν σαφέστερες οδηγίες.

My baby @camraface had another surprise for me this morning…. A knock on my door and in walks the amazing, talented, badass beauty @amypurdygurl! Thank you so much for stopping by it really meant the world❤️ thank you for showing me that life is only going to get better and that I have so much life to live???❤️ #igotthis #amputee #lifewithoutlimits thank you @camraface ? I love you ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lauren Wasser (@theimpossiblemuse) στις

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Rovero (@camraface) στις

My girl makin moves. ??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Rovero (@camraface) στις

“Impossible is nothing” …ADIDAS

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Rovero (@camraface) στις