Για την απόφαση του ΑΝΤ1 να σταματήσει το Late Night Με Τον Γιώργο Λιάγκα και τις συζητήσεις που γίνονταν εδώ και καιρό μίλησε η συνεργάτιδα της εκπομπής Αφροδίτη Γραμμέλη.

«Επειδή πάντα ένα κόψιμο είναι αυτό που πυροδοτεί και τις περισσότερες συζητήσεις και τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Αυτό που με εντυπωσιάζει είναι ότι υπάρχουν πάρα πολλοί που ισχυρίζονται πως τα ξέρουν όλα και ότι το ήξεραν», ανέφερε η τηλεκριτικός που βρέθηκε στο πλατό του ΕΔΩ.

Αποκαλύπτοντας ότι σχετικές συζητήσεις γίνονταν με το κανάλι εδώ και περίπου έναν  μήνα, συνέχισε: «κανείς έξω δεν ήξερε τίποτα διότι δεν θεωρούσαμε απαραίτητο να μπούμε σε μια διαδικασία διαρροής του τι συζητάμε ως επαγγελματίες με τον σταθμό, του τι προβληματισμοί υπάρχουν και ποιο είναι το σκεπτικό για το μέλλον. Διότι αυτά μόνο στην τηλεόραση γίνονται, να μοιράζεσαι το τι διαπραγματεύεσαι με τους διευθυντές σου και τη δουλειά σου. Αυτά τα πράγματα είναι ανεπίτρεπτα!».

Γιώργος Λιάγκας: Επιβεβαίωσε ότι κόβεται το Late Night

«Μας είχαν ενημερώσει ότι για το δεύτερο μισό της σεζόν θα αλλάξει ο στρατηγικός σχεδιασμός του σταθμού. Δεν είναι μόνο το Survivor που δρομολογεί αλλαγές, ο ΑΝΤ1 είναι ένας πολύ μεγάλος σταθμός. Τελείωνε το Nomads και είχε δρομολογήσει αυτά τα concept που θα βγούνε τώρα, δεν τα είχε εκτός πλάνων. Τα είχε κατοχυρώσει εδώ και καιρό. Υπήρχε ένας πρώτος σχεδιασμός. Απλά με βάση τα διαφημιστικά έσοδα, με βάση την πορεία τηλεθέασης, με βάση τις ανάγκες που έχει το κοινό φέτος, γιατί κάθε χρονιά είναι διαφορετική, ο σταθμός αποφάσισε να αλλάξει στρατηγικό σχεδιασμό μετά τις 12 και μας ενημέρωσαν ότι με αυτή τη λογική ούτε ο Γρηγόρης θα επέστρεφε δύο μέρες την εβδομάδα όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί, ούτε το Late Night θα παρέμενε Τρίτη και Τετάρτη, όπως ήταν αρχικά», εξήγησε.

Μάλιστα, όπως τόνισε, «εξετάστηκαν πάρα πολλά σενάρια εν τω μεταξύ, αλλαγών, να πάμε μια φορά, να αλλάξουμε μέρα και τελικά κατέληξε ο σταθμός ότι για αυτό το διάστημα είναι προτιμότερο να αλλάξει όλος ο σχεδιασμός και η φυσιογνωμία της ζώνης μετά τις 12 και να μην βγουν τα δύο late night στην μορφή που είναι».

Δείτε όσα είπε η Αφριδίτη Γραμμέλη: