Της πήρε αρκετό διάστημα για να ανακοινώσει πως είναι έγκυος. Η Khloe Kardashian έδωσε την πρώτη της συνέντευξη μετά τα ευχάριστα νέα για την ίδια και τον αγαπημένο της, Tristan Thompson.

Συγκεκριμένα έδωσε το παρών στην εκπομπή της Ellen DeGeneres και μίλησε για όσα βιώνει όλο αυτό το διάστημα. «Στην αρχή, το πρώτο τρίμηνο είναι το χειρότερο. Κανείς δεν γνωρίζει εάν είσαι έγκυος και νιώθεις αρκετά άβολα. Μόλις όμως γνωρίζουν όλοι τι συμβαίνει έχεις κάθε δικαιολογία», εξήγησε στην παρουσιάστρια.

Προς το παρόν δεν γνωρίζει κανείς το φύλο του μωρού, όμως το ζευγάρι πρόκειται να μάθει τα ευχάριστα το προσεχές διάστημα. Η Khloe ήταν ήδη 6 μηνών έγκυος, όταν ανακοίνωσε στον κόσμο τα ευχάριστα. Οι φήμες έκαναν το γύρο του κόσμου και αποτελούσε κοινό μυστικό, ωστόσο η ίδια δεν είχε ανακοινώσει επίσημα κάτι.

«Ήθελα να κάνω κάτι δικό μου και να γράψω κάτι το οποίο να βγαίνει μέσα από την καρδιά μου. Ήθελα ένα μωρό εδώ και πολύ καιρό και είναι κατά τη γνώμη μου η ιδανική χρονική στιγμή. Ο Θεός έχει πάντα το σχέδιό του και απλά ήθελα να νιώσω άνετα για να το δημοσιοποιήσω», εξήγησε η Khloe.