Ο Hugh Jackman μίλησε για άγνωστες πτυχές της ζωής του αποκλειστικά στο People.

Ποια ήταν η πρώτη σου επαφή με την υποκριτική;

Στα 5 μου ανέβηκα στη σκηνή μιας σχολικής παράστασης και τραγούδησα το Camelot. Aπό τότε ήμουν σε κάθε σχολική παράσταση και μιούζικαλ. Ήμουν στη χορωδία. Το λάτρευα όλο αυτό. Πήγα σε ακρόαση για μια δραματική σχολή. Ήμουν ο τελευταίος που πήραν. Στο τέλος του ενημερωτικού γράμματος που έλαβα έλεγε πως για να ξεκινήσω έπρεπε να καταβάλω 3.500 δολάρια. Σκέφτηκα «Μόλις τελείωσα το κολέγιο, δεν μπορώ να ζητήσω κι άλλα χρήματα από τον πατέρα μου». Πέταξα το γράμμα στα σκουπίδια και αποφάσισα να μην πάω σε δραματική σχολή. Την επόμενη μέρα έλαβα ένα καταπίστευμα 3.500 δολαρίων από τη γιαγιά μου, που είχε πεθάνει τρεις μήνες νωρίτερα.

Χρειάστηκε να κρατήσετε τη σχέση σας κρυφή;

Ναι. Και νομίζαμε πως το κάναμε με επιτυχία τις τρεις πρώτες βδομάδες, μέχρι που καταλάβαμε πως όλοι το ήξεραν από την αρχή.

Ήσουν στα 20κάτι και εκείνη στα 30κάτι, ήσουν καινούριος στο χώρο και εκείνη ήδη σταρ. Πώς σας αντιμετώπιζαν όταν ήσασταν έξω μαζί;

Για όσους δεν γνωρίζουν την Deb, εγώ είμαι ο ενήλικος στη σχέση, εκείνη είναι σαν παιδί. Είμαι αυτός που θα της πω «μωρό μου, εδώ δεν μπορούμε να παρκάρουμε νόμιμα» και εκείνη θα μου πει «έλα, μωρέ».

Το 1999 έπαιζες στο Oklahoma! στο West End και είχες μόλις πάρει το ρόλο του Wolverine. Eκείνη την εποχή προσπαθούσατε με την Deb να κάνετε παιδί και τελικά πήρατε την απόφαση να υιοθετήσετε.

Ήταν μια δύσκολη εποχή. Λόγω της ηλικίας της ξεκινήσαμε να προσπαθούμε για παιδί από τον πρώτο καιρό που ήμασταν μαζί, αλλά πάντα θέλαμε και να υιοθετήσουμε. Παλέψαμε, είχε κάποιες αποβολές, κάναμε προσπάθειες εξωσωματικής, δεν ήταν εύκολο, ειδικά για εκείνη. Αλλά πάντα πίστευα ότι σε ένα γάμο ξέρεις πως θα περάσεις σκαμπανεβάσματα. Όταν γνωρίζεις πως είσαι με ένα σύντροφο που είναι εκείνος που θέλεις να έχεις μια ζωή, αυτό είναι το σπουδαίο. Αν με έχεις παρατηρήσει, όπως στα Όσκαρ, βγαίνω στη σκηνή, βάζω το χέρι μου στην καρδιά και πάντα κοιτάζω την Deb στο κοινό.