Φερεντίνος, Πούμπουρας, Koza Mostra, Locomondo και Κώστας Δόξας θα ξεσηκώσουν την Καλαμάτα στο 6ο Καλαματιανό Καρναβάλι


Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα εκδηλώσεων του 6ου Καλαματιανού Καρναβαλιού. Πολύ κέφι, πολλή τρέλα , πολλή διασκέδαση και πολλή μουσική υπόσχεται σε όλους η Καρναβαλική επιτροπή για φέτος.
Για τον λόγο αυτό οι υπεύθυνοι έχουν  επιστρατεύσει στο κομμάτι της παρουσίασης δύο πολύ αγαπημένους παρουσιαστές, τον Σάββα Πούμπουρα για την Τελετή Έναρξης και τον Χρίστο Φερεντίνο για την μεγάλη Καρναβαλική παρέλαση και την Τελετή Λήξης, ενώ στο κομμάτι της διασκέδασης έψαξαν και βρήκαν καλλιτέχνες , πολύ αγαπημένους στο ευρύ κοινό, που καλύπτουν μια πλατιά μουσική γκάμα  και πάνω απ’ όλα έχουν τρομερή ενέργεια. Οι Koza Mostra λοιπόν οι Locomondo και ο Κώστας Δόξας υπόσχονται να κάνουν τις εκδηλώσεις που θα ντύσουν μουσικά ένα μεγάλο πάρτυ. .
Αναλυτικά το ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ του 6ου Καλαματιανού Καρναβαλιού είναι το εξής. 
ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018, Κεντρική Πλατεία – Βασ. Γεωργίου, ώρα 19.00
Έναρξη Καλαματιανού Καρναβαλιού
Παρουσίαση: Σάββας Πούμπουρας και συναυλία με τους Koza Mostra 
 
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018
Disco party στο ξενοδοχείο Elite City Resort, 22.00
ΣΑΒΒΑΤΟ 10  ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018 , πλατεία. 23ης Μαρτίου
Νυχτερινός περίπατος στους κεντρικούς δρόμους της Καλαμάτας με έναρξη στις 19.00 και κατάληξη στην πλατεία 23ης Μαρτίου, όπου θα γίνει συναυλία με τον Κώστα Δόξα
ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018, πλατεία 23ης Μαρτίου
Νυχτερινή παρέλαση στους κεντρικούς δρόμους της Καλαμάτας, με αφετηρία από τη συμβολή της Αριστομένους με το Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων στις 19.00 και κατάληξη στην πλατεία 23ης Μαρτίου, όπου θα πραγματοποιηθεί DJ party
KYΡΙΑΚΗ 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, Κεντρική Πλατεία – Βασ. Γεωργίου, 15.30
Μεγάλη καρναβαλική παρέλαση και τελετή λήξης
Παρουσίαση: Χρήστος Φερεντίνος και συναυλία με τους Locomondo
 
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, Αμφιθέατρο «Θεόδωρος Αγγελόπουλος», 20.00
Απονομή βραβείων.
Το κοινό μπορεί, πλέον, να περνά από το Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο, για να δει τις στολές και να γραφτεί στο γκρουπ της επιλογής του, δεδομένου ότι το Καρναβάλι ξεκινά σε λίγες μέρες.
Επίσης, όσοι έχουν σκοπό να δημιουργήσουν γκρουπ, έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν την αίτηση τους ηλεκτρονικά, μέσω της ιστοσελίδας www.kalamatianokarnavali.gr
Σημειώνεται, τέλος, ότι το Γραφείο του Καρναβαλιού βρίσκεται στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας (στον ημιώροφο, με πρόσβαση απευθείας από την οδό Αριστομένους) και λειτουργεί ως εξής: 10.00 έως 13.30 και 18.00 έως 20.30, από Δευτέρα έως Σάββατο. Το τηλέφωνο του Γραφείου είναι 2721 181030.
Από τις 3 μέχρι τις 18  Φεβρουαρίου λοιπόν η Καλαμάτα θα χορεύει σε ρυθμούς αποκριάτικους. Από όποιο μέρος λοιπόν της Ελλάδας κι αν είστε, πάρτε της αποκριάς την στράτα, όπως λέει και το τραγούδι του Καλαματιανού Καρναβαλιού  και ελάτε στην Καλαμάτα να διασκεδάσουμε όλοι μαζί.
Ακούστε το τραγούδι του Καλαματιανού Καρναβαλιού εδώ


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ