ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ φωτογραφίες από την πρόβα της “Πριγκίπισσας Ιζαμπώ” λίγο πριν την έναρξη του 6ου Καλαματιανού Καρναβαλιού


Το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018 ξεκινά το 6ο Καλαματιανό Καρναβάλι. Το βασικό πρόσωπο, η μεγάλη πρωταγωνίστρια κάθε καλαματιανού Καρναβαλιού είναι η “Πριγκίπισσα Ιζαμπώ” .

Η Καρναβαλική Επιτροπή επιλέγει κάθε χρόνο μέσα από κάποιες κοπέλες νεαρής ηλικίας εκείνη που θα ενσαρκώσει την Πριγκίπισσα του δικού μας Καρναβαλιού. Η επιλογή είναι δύσκολη. γιατί το νεαρό κορίτσι που θα πάρει τον τίτλο , θα πρέπει να πληρεί κάποιες προυποθέσεις, αφού η Ιζαμπώ ήταν υπαρκτό πρόσωπο.

Μετά την επιλογή , η ταυτότητα της “Πριγκίπισσας” κρατιέται μυστική μέχρι την έναρξη, ώστε ο κόσμος να έχει την αγωνία και το σασπένς να την δει. Έτσι λοιπόν και φέτος. Η Καρναβαλική Επιτροπή είδε τις υποψήφιες και κατέληξε σε εκείνη που θα ενσαρκώσει την “Πριγκίπισσα Ιζαμπώ” και στα υπόλοιπα παιδιά που θα αποτελέσουν την ακολουθία της. Οι πρόβες ξεκίνησαν στο Πνευματικό Κέντρο, ώστε το Σάββατο το βράδυ να είναι όλα έτοιμα.

Και ενώ το όνομα της νεαρής κοπέλας κρατιέται μυστικό, εμείς τρυπώσαμε στο Πνευματικό Κέντρο και έχουμε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ φωτογραφίες από τις πρόβες, καθώς και το όνομα της φετινής Πριγκίπισσας.

Η κοπέλα λοιπόν που επιλέχθηκε να είναι φέτος η “Πριγκίπισσα Ιζαμπώ” είναι η μαθήτρια Λυκείου Μαρία Χρονοπούλου.


Στην ακολουθία της Πριγκίπισσας θα είναι οι  Αγγελική Αδαμόπουλου,  Σείντη Σταυρούλα και Μαρία Πράνταλου.

Υπεύθυνη για την τελετή έναρξης το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου είναι η κυρία Τασούλα Φοίφα.

Ακολουθούν φωτογραφίες και βίντεο από την πρόβα της “Πριγκίπισσας Ιζαμπώ” και της ακολουθίας της στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας.

φωτογραφίες :

 

Παρακολουθήστε το βίντεο εδώ : ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ