Ο Σάκης Τανιμανίδης μπορεί να φεύγει για Άγιο Δομίνικο, αλλά είναι ήδη προετοιμασμένος να κάνει γραφείο στην παραλία!

Φεύγεις για έξι μήνες. Τι αφήνεις πίσω σου πέρα από συντρίμμια και αγρίμια; Πριν λίγους μήνες έκανες τα εγκαίνια της εταιρείας παραγωγής σου, της Baby Blue Productions, ενώ τρέχεις και το World Party Traveler, που συνεχώς αναπτύσσεται.

Είμαι διχασμένη προσωπικότητα, είναι η αλήθεια! Το πρωί παρουσιαστής, το βράδυ επιχειρηματίας. Μου αρέσουν πάρα πολύ οι επιχειρηματικές ιδέες, άλλωστε έτσι ξεκίνησα και στην τηλεόραση. Δεν επιλέχθηκα για παρουσιαστής. Έκανα μία δική μου εταιρεία για να υλοποιήσω ένα δικό μου κόνσεπτ, το World Party, και προσέλαβα τον εαυτό μου ως παρουσιαστή. Έχουν ξεκινήσει αρκετά πρότζεκτ με την Baby Blue, που τρέχουν αυτή την περίοδο εδώ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Κάνουμε πάρα πολλά διαφημιστικά, με τη δική μας νεανική ματιά, με τη δική μας αισθητική, κυρίως digital, καθώς σε αυτό το κομμάτι ζητάνε το μεγαλύτερο όγκο περιεχομένου οι περισσότερες εταιρείες. Επειδή μας αρέσει πολύ αυτό το κομμάτι, ερχόμαστε να καλύψουμε τη νέα τάση της αγοράς. Εκτός από το διαφημιστικό κομμάτι, μας αρέσει πολύ και η δημιουργία τηλεοπτικών κόνσεπτ, που είναι και η αγάπη μου γιατί από εκεί ξεκίνησα. Αυτή την περίοδο είμαστε στη φάση της δημιουργίας. Η υλοποίηση θα έρθει από του χρόνου. Πέρα από την Baby Blue, εδώ και ενάμιση χρόνο τρέχω το World Party Traveler, ενώ υπάρχει και μία καινούρια συνεργασία, πάλι στο χώρο του ταξιδιού και του τουρισμού, κάτι αρκετά μεγάλο, που θα ανακοινωθεί σύντομα. Όλα αυτά είναι πολύ δημιουργικά, με εξιτάρουν και θέλω να τα συνεχίσω. Ευτυχώς μέσω της τεχνολογίας μπορείς αρκετά πράγματα να τα κάνεις και εξ αποστάσεως, μπορείς να κάνεις γραφείο οποιαδήποτε παραλία του πλανήτη θες.

Έχεις πολύ κόσμο που δουλεύει στις εταιρείες σου;

Είμαστε μικρές ομάδες. Συνολικά στις τρεις εταιρείες είμαστε περίπου 30 άτομα και υπάρχουν και πολλοί εξωτερικοί συνεργάτες. Να σου πω όμως ότι μια εταιρία δεν είναι υποχρεωτικά καλή όταν είναι μεγάλη… το μέγεθος δεν είναι το ζητούμενο σε μια εταιρεία.​

Πηγή: People