Η Χριστίνα Αλούπη και ο Κωνσταντίνος Κέφαλος μίλησαν στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη για τη ζωή τους στην Οκλαχόμα, στην Αμερική, το γιο τους αλλά και το άγνωστο πρόβλημα υγείας της παρουσιάστριας.

«Από την πρώτη στιγμή που τον γνώρισα μου έκανε εντύπωση το πόσο χαμογελαστός άνθρωπος είναι», είπε η παρουσιάστρια τονίζοντας ο ίδιος πως αυτό το προσόν το έχει πάρει και ο γιος τους.

Η Χριστίνα περνάει υπέροχα με το μωρό στο σπίτι και όπως ανέφερε δε σκέφτεται προς το παρόν να επιστρέψει στη δουλειά της.

Μια ερώτηση του δημοσιογράφου της εκπομπής Ελένη για το αν θα χαρίσουν αδερφάκι στο μικρό Ανδρέα ήταν η αφορμή για να μιλήσει η παρουσιάστρια για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. «Θα θέλαμε να του χαρίσουμε ένα αδελφάκι απλώς είναι λίγο δύσκολο αυτή τη στιγμή. Αντιμετωπίζω κάποια προβλήματα υγείας – δεν είναι κάτι συγκλονιστικά σοβαρό – θα το μοιραστώ για να τονίσω πόσο σημαντική είναι η πρόληψη», είπε και συνέχισε αποκαλύπτοντας «είχα ένα πρόβλημα με το στομάχι μου πριν μείνω έγκυος το οποίο επιδεινώθηκε πάρα πολύ με την εγκυμοσύνη και θα πρέπει να παίρνω χάπια εφόρου ζωής και βρήκα και κάτι μικρό στο στήθος, δεν είναι κάτι κακό αλλά θέλει παρακολούθηση».

Δείτε το βίντεο