Χαρούμενοι που επιλέχθηκαν, αλλά και αποφασισμένοι να φτάσουν στον τελικό, δήλωσαν οι Μαχητές του φετινού Survivor, ένας εκ των οποίων παραδέχθηκε πως ήταν λάτρης του προηγούμενου κύκλου, τον οποίο παρακολουθούσε ανελλιπώς με την εγκυμονούσα σύζυγό του!

«Έβλεπα πέρσι το Survivor φουλ! Το έβλεπα με την έγκυο γυναίκα μου και σκεφτόμουν ότι πρέπει να πάω οπωσδήποτε», ανέφερε, στην κάμερα της εκπομπής ΕΔΩ, ο Χάρης Γιακουμάτος, προσθέτοντας πως «η οικογένεια έβαλε πλάτη για να μπορέσω να φύγω». Μάλιστα, ο εν λόγω παίκτης, που δηλώνει επιχειρηματίας, είναι ήδη γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό, καθώς το 2014 συμμετείχε στην σειρά Τρίχες του ΑΝΤ1 και έχει παίξει σε αρκετά διαφημιστικά, ενώ προκάλεσε αίσθηση όταν έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του μέσα από… συνέντευξή του!

Από την πλευρά του, το μοντέλο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος δήλωσε μαχητής και έτοιμος να βάλει τα δυνατά του στα αγωνίσματα, ενώ η Ροδάνθη Καπαρού Καπαράκη επεσήμανε ότι μπορεί να είναι η μικρότερη σε ηλικία, καθώς είναι μόλις 19 ετών, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν είναι υπολογίσιμη αντίπαλος.

Τέλος, η Αγγελική Κοκαλίτσα υποστήριξε πως δεν την φοβίζει τίποτα και ότι το Survivor την κέρδισε γιατί πιστεύει πως είναι μία παραγωγή που μπορεί να αναδείξει τους αθλητές, όπως εκείνη που ασχολείται με το kick boxing.

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις: