Περίπου δύο εβδομάδες αφότου ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος κατά την διάρκεια του Happy Day, η Φλορίντα Πετρουτσέλι εμφανίστηκε στην εκπομπή Ελένη και μίλησε για τις γλυκές στιγμές που περνά.

«Είμαι λίγο παραπάνω από τριών μηνών, ή, όπως λέω εγώ, τέσσερα παρά», ανέφερε η πανελίστρια, ενώ δεν δίστασε να παραδεχθεί πως την απασχολούσε η αντίδραση της Σταματίνας Τσιμτσιλή η οποία είναι επίσης έγκυος. «Η Σταματίνα είναι δύο μήνες περισσότερο από εμένα και έχει άλλα δυο παιδιά, όταν της το είπα με αγκάλιασε… Σκεφτόμουν πως θα το πάρει, με την έννοια ότι θα είμαστε δυο εγκυμονούσες στην εκπομπή, δεν ξέρω έχω δει πολλά μέσα στον χώρο αυτό. Οι γυναίκες είναι ανταγωνιστικές, έχω φοβηθεί… Αλλά η Σταματίνα είναι τόσο ευτυχισμένη, που είναι όλα καλά γύρω της, που μόλις της το είπα ένιωσα σαν να το έλεγα στην αδερφή μου! “Δεν θέλω να μου πεις τίποτα” είπε και με αγκάλιασε», είπε χαρακτηριστικά.

Πάντως, η Ελένη Μενεγάκη δεν παρέλειψε να κάνει την… πρόβλεψή της για το φύλο του μωρού, όπως έχει κάνει κατά καιρούς και με άλλες εγκυμονούσες που βρέθηκαν στο πλατό της. Όπως είπε, πιστεύει πως το μωρό θα είναι κορίτσι!

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η Φλορίντα για την εγκυμοσύνη της: