Για όσους παρέμειναν σπίτι χθες βράδυ για την αλλαγή του χρόνου, η καλή μουσική ή η τηλεόραση ήταν απαραίτητος «σύμμαχος». Ανάμεσα σε άλλα, τα κανάλια είχαν φροντίσει να έχουν εορταστικό πρόγραμμα για τους τηλεθεατές.

Το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» για μία ακόμη χρονιά κράτησε παρέα στους τηλεθεατές με εκλεκτές μουσικές και εντυπωσιακούς καλεσμένους. Για το λόγο αυτό πήρε και τα… πρωτεία στον τομέα τηλεθέασης. Σε γενικό σύνολο η εκπομπή στο ΣΚΑΪ κατέκτησε το 35,2% ενώ στο δυναμικό σημείωσε μέσο όρο της τάξεως του 32,7%.

Εκτός της ψυχαγωγικής εκπομπής με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, είδαμε τα υπόλοιπα προγράμματα να ακολουθούν. Σε γενικό σύνολο το «2018 Ευχές Γεμάτες Αναμνήσεις» συγκέντρωσε 10%, η special εκπομπή της Σμαράγδας Καρύδη στον Alpha 7,2%, ενώ η ζωντανή σύνδεση με το Θησείο και όσα συνέβαιναν στην πρωτεύουσα το 4,6%.

Σε ότι αφορά το δυναμικό κοινό, οι μετρήσεις δεν είχαν ιδιαίτερη διαφορά. Στην κρατική τηλεόραση είδαμε την εκπομπή να φτάνει το 8%, με το «Νότα μία βραδιάτικα» να σημειώνει ακριβώς το ίδιο ποσοστό. Η ζωντανή σύνδεση με το Θησείο έκλεισε την τετράδα με 5,3%.

Ενδιαφέρον έχουν οι μετρήσεις στο διάστημα της αλλαγής του χρόνου και πιο συγκεκριμένα, το μισάωρο 23:45 έως 00:15. Εκεί είδαμε το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» να συγκεντρώνει 37,4% με την εκπομπή της ΕΡΤ να ακολουθεί (11,9%), στη συνέχεια το κοινό επέλεξε τη Σύνδεση με το Θησείο (5,9%) ενώ τον κύκλο έκλεισε το Νότα μία βραδιάτικα (5,4%).