Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις κάθε Τετάρτη στο Κέντρο Νέων Καλαμάτας

Μια σειρά εκδηλώσεων διοργανώνει το Κέντρο Νέων Καλαμάτας, οι οποίες υπόσχονται πολλές νέες ιδέες, προοπτικές, ευχάριστες στιγμές και χαμόγελα!  Αυτό τονίζει σε ανακοίνωση μαζί με τις ευχές για Υγεία, Αγάπη, Ευτυχία και Ειρήνη τη νέα χρονιά.

Όπως είθισται έτσι και φέτος θα κόψουμε την Πρωτοχρονιάτική μας πίτα παρέα με όλους τους εθελοντές και φίλους του Κέντρου Νέων Καλαμάτας.

Την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου στις 9 το βράδυ σας περιμένουμε όλους για να απολαύσουμε μαζί την έναρξη της νέας χρονιάς!

Φέτος η κοπή της πίτας μας θα γίνει την ίδια ημέρα με την παρουσίαση των εργαστηρίων του Α’ τετραμήνου μας, που ολοκληρώνεται την τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου.

Γι’ αυτό, θα είναι σαν μία μεγάλη γιορτή για όλους μας, με πολλές εκπλήξεις και φυσικά με ένα δωράκι για τον τυχερό που θα ανακαλύψει το φλουρί!

Φυσικά, συνεχίζουμε τις εκδηλώσεις μας κάθε Τετάρτη στις 8 το βράδυ.

Χθες έγινε εκδήλωση με θέμα «Κάνε Εθελοντισμό, Εργάσου, Ταξίδεψε, Ανακάλυψε».

  • Στις 17 Ιανουαρίου εκδήλωση για την Οδηγική Συμπεριφορά και Οδική Ασφάλεια.

Όλοι νομίζουμε πως οδηγούμε σωστά, είναι όμως αυτό αλήθεια; Μήπως υπάρχουν πολλές παράμετροι που πρέπει να γνωρίζουμε αλλά δεν έχουμε καν σκεφτεί; Είμαστε ασφαλείς όταν είμαστε στο δρόμο; Φροντίζουμε ώστε να είναι και οι γύρω μας ασφαλείς;

  • Στις 24 Ιανουαρίου θα γίνει παρουσίαση και έκθεση Φωτογραφίας από την Φωτογραφική Ομάδα Καλαμάτας.

Η Φωτογραφική Ομάδας Καλαμάτας δημιουργήθηκε τον τελευταίο χρόνο στην πόλη μας και έρχεται να μας συστηθεί αλλά και να μας παρουσιάσει την πιο πρόσφατη έκθεση τους με θέμα «Νερό».

  • Στις 31 Ιανουαρίου Παρουσίαση των εργαστηρίων Α’ Τετραμήνου του Κέντρου Νέων Καλαμάτας. Καθώς διανύουμε την τελευταία εβδομάδα του Α’ τετραμήνου, αποφασίσαμε να σας δείξουμε πως περνάμε στα εργαστήρια μας αλλά και πόσα υπέροχα πράγματα δημιουργούνται στο χώρο μας από τους ίδιους τους συμμετέχοντες και εισηγητές των εργαστηριών. Χορός, μουσική, ξένες γλώσσες, παιχνίδια, πολεμικές τέχνες, και πολλά ακόμη έρχονται για να τα γνωρίσετε και να τα απολαύσετε!

Στο τέλος της βραδιάς θα κόψουμε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα μας!!!

Σε όλες τις εκδηλώσεις του Κέντρου Νέων η είσοδος είναι ελεύθερη

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ