Εντοπίστηκε και συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης στην περιοχή του Μενιδίου ο ένας από τους τρεις δραπέτες Αλβανούς των κρατητηρίων του Μεταγωγών. Πρόκειται για τον 35χρονο Αλβανό που καταδικάστηκε σε ισόβια για εμπόριο και διακίνηση ναρκωτικών, όπου εντοπίστηκε στο ύπαιθρο σε σημείο κοντά στον καταυλισμό. Συνεχίζονται οι έρευνες για τους άλλους δύο δραπέτες.

Την ίδια ώρα βαρύς πέφτει ο «πέλεκυς» στα κεφάλια όλων των αστυνομικών, ολόκληρης της νυχτερινής βάρδιας στη Διεύθυνση Μεταγωγών Δικαστηρίων Αττικής, ύστερα από την απόδραση των τριών επικίνδυνων κακοποιών και την απόπειρα ενός ακόμη, τα μεσάνυχτα, κυριολεκτικά κάτω από την μύτη των υπευθύνων για την κράτησή τους.

Σε βάρος ολόκληρης της νυχτερινής βάρδιας, από τους σκοπούς, έως τον υπεύθυνο βάρδιας στα μόνιτορ παρακολούθησης, τους αξιωματικούς και τον Αξιωματικό Υπηρεσίας, ακολουθήθηκαν ποινικές και διοικητικές διαδικασίες, αφού σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος όλης της αστυνομικής δύναμης για ελευθέρωση φυλακισμένων και δόθηκε εντολή να διενεργηθεί ΕΔΕ σε βάρος τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δραπέτες…

Διαβάστε τη συνέχεια στο news247.gr