Ίσως η μεγαλύτερη τηλεοπτική ανατροπή της χρονιάς είναι γεγονός. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μπήκε στο παιχνίδι του Survivor και όλοι έδειξαν σχετικά έκπληκτοι με την παρουσία της στην παραλία! Η παρουσιάστρια μπήκε στην ομάδα των Διασήμων και μίλησε για την απόφασή της να μπει στο παιχνίδι επιβίωσης.

Ο Σάκης Τανιμανίδης τη ρώτησε πώς και αποφάσισε να βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο. «Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί μία τέτοια ευκαιρία στη ζωή δεν έρχεται πολλές φορές. Είναι μία μοναδική εμπειρία που μου δίνεται να ζήσω σε αυτό το στάδιο της ζωής μου, γιατί δεν έχω και υποχρεώσεις πίσω… Θέλω να την απολαύσω, να τη διασκεδάσω, να πάρω πολλά πράγματα… Να γνωρίσω και εγώ και ο κόσμος που βλέπει μία άλλη πτυχή μου. Ενδεχομένως ο κόσμος που να έχει σχηματίσει μία εικόνα για εμένα . Με ξέρουν μέσα από έναν ρόλο. Τώρα ήρθα να ζήσω κάτι άλλο», δήλωσε η παρουσιάστρια.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Ήθελα να το ζήσω. Θέλω να ξέρω ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος μου. Αν μου το έλεγες πριν 5 μέρες θα σου έλεγα είσαι τρελός. Δεν το σκέφτηκα αρκετά γιατί θα είχα αλλάξει πολλές απόψεις…», 

Σε ότι αφορά τους Μαχητές η νέα παίκτρια ονομάζεται Ζωή Ανδρονικίδου. Είναι 20 ετών και είναι αθλήτρια ταε κβο ντό. Η διαδρομή της μάλιστα στις πολεμικές τέχνες ξεκινά μόλις από τα 6 της χρόνια!

Η Θεσσαλονικιά παίκτρια ανέφερε λιτά: «Είναι μία τρομερή εμπειρία, θέλω να το ζήσω. Μου δόθηκε ευκαιρία και είμαι εδώ…»

Δείτε τις δηλώσεις τους και την είσοδό τους στο Survivor.