Ο Σπύρος Μπιμπίλας εξηγεί πως το ποσό που διεκδικεί πως αποζημίωση από τον Γιώργο Λιάγκα, που χρησιμοποίησε το όνομά του σε μια ραδιοφωνική φάρσα που θεωρεί πως τον προσβάλει και ξεπερνά τα όρια, θα το χρησιμοποιήσει για να ξεπληρώσει κάποια δάνειά του, ενώ ένα ποσό θα το διαθέσει για να βοηθήσει έλληνες ηθοποιούς. Και εξηγεί πως έχει η κατάσταση και γιατί έχει βρεθεί, μεταξύ άλλων, χρεωμένος.

Δάνεια γιατί έχεις πάρει;

Εγώ πάντα βοηθούσα όποιον είχε ανάγκη. Έχω πληρώσει 60.000 ευρώ σε δάνεια όπου ήμουν εγγυητής, χωρίς να έχω καμία ανάμειξη. Πολλοί γνωστοί μου μου χρωστάνε χρήματα και δεν μου τα δίνουν, ενώ έχουν. Μια φορά πήγα στα δικαστήρια τον Τζώνη Θεοδωρίδη, δικαιώθηκα και μέχρι σήμερα έχω λαμβάνειν από τα συγγενικά του δικαιώματα από το Διόνυσο (σ.σ. Οργανισμός συλλογικής διαχείρισης δικαιωμάτων Ελλήνων ηθοποιών). Είναι παλιά ιστορία, ήμασταν τρία χρόνια στα δικαστήρια, είχε γίνει πρωτοσέλιδο. Μετά αποφάσισα να μη δανείζω. Επιπλέον, πήρα δάνειο από την τράπεζα και αγόρασα έξι διαμερίσματα σαν επένδυση. Σήμερα χρωστάω 170.000 ευρώ στην τράπεζα και κάθε μήνα δίνω 1.400 ευρώ δόση δανείου. Αυτή τη στιγμή δεν έχω χρήματα στην τράπεζα.

Σκέφτηκες ποτέ να κάνεις ένα παιδί;

Δεν με ενδιέφερε ποτέ. Θέλω να αφήσω μια πολύ καλή αύρα «φεύγοντας». Να μιλάνε για έναν καλό άνθρωπο. Έχω κάνει διαθήκη και τα αφήνω όλα στα ανίψια και στους φίλους μου.

Από το 2018 τι περιμένεις;

Είμαι γεμάτος κι ευτυχισμένος. Θα ήμουν ακόμα περισσότερο αν είχα μια πολύ ωραία σχέση – που δεν την έχω. Θα ήθελα να κάνω και σύμφωνο συμβίωσης, αν βρεθεί στη ζωή μου ο σωστός άνθρωπος. Το σύμφωνο συμβίωσης, βέβαια, γίνεται και με ένα φίλο σου. Δεν χρειάζεται να έχεις σεξουαλική έλξη. Μπορεί απλά να αγαπιέστε. Θέλω να το κάνω για να πάρει κάποιος και τη σύνταξή μου, για να «εκδικηθώ» το κράτος για όλες αυτές τις κρατήσεις που μου κάνει.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο, μαζί με το Πρώτο Θέμα.