Νέα πολιτική στις χειραποσκευές που επιτρέπονται εντός αεροσκάφους εφαρμόζει από σήμερα, Δευτέρα 15 Ιανουαρίου η Ryanair.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας οι επιβάτες της θα μπορούν πλέον να ταξιδέψουν με περισσότερες χειραποσκευές και με χαμηλότερο κόστος, ωστόσο δεν θα μπορούν να πέρνουν τις αποσκευές τους εντός του αεροσκάφους παρά μόνο αν έχουν πληρώσει το τέλος προτεραιότητας επιβίβασης (συμπεριλαμβανομένων των Plus, Flexi Plus & Family Plus). Σε αυτή την περίπτωση θα μπορούν να μεταφέρουν δύο χειραποσκευές στην καμπίνα του αεροσκάφους και να επιβιβάζονται κι αποβιβάζονται χωρίς καθυστερήσεις.

Εάν δεν έχουν προπληρώσει τo τέλος προτεραιότητας επιβίβασης τότε θα μπορούν να φέρουν εντός αεροσκάφους μια μόνο μικρή χειραποσκευή. Η δεύτερη χειραποσκευή έως 10 κιλά που μπορούν να πάρουν μαζί τους θα πρέπει να αφήνεται κατά το check στην πύλη χωρίς να υπάρχει βέβαια έξτρα χρέωση. Να σημειωθεί πως η μικρή χειραποσκευή που επιτρέπεται να πάρουν μαζί τους δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 35x20x20cm και να χωράει εύκολα κάτω από το μπροστινό κάθισμα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Fortunegreece.com