Ήταν 2014 όταν η ίσως πιο διάσημη πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών των τελευταίων ετών, Lisa Ann αποσυρόταν από την “ενεργό δράση”.

Σε συνέντευξη της στον Guardian, έκανε λόγο για μια βιομηχανία που ζητούσε τα τελευταία χρόνια όλο και πιο σκληρές σκηνές. Χρόνια πριν το κίνημα #metoo κατά των σεξουαλικών παρενοχλήσεων και κακοποιήσεων, η Ann μιλούσε τότε για μια τάση για πιο extreme και βίαιες σκηνές προειδοποιώντας πως η κακοποίηση στο πορνό είναι επιζήμια για τις γυναίκες πρωταγωνίστριες οι οποίες εμπλέκονται όλο και περισσότερο σε χρήση ναρκωτικών ουσιών.

“Υπήρξαν φορές στα γυρίσματα που περιτριγυριζόμουν από ανθρώπους και καταστάσεις που δεν ήταν σωστές, δεν υπήρχε ασφάλεια, και συχνά μας επέβαλαν την χρήση ναρκωτικών ουσιών”, αποκάλυπτε η Lisa Ann στον Guardian.

Η Ann δήλωνε ακόμη πως οι ακραίες σκηνές πληρώνονται περισσότερο, με μια πρωταγωνίστρια να φτάνει να αμοίβεται μέχρι και 2.500 δολάρια για ένα γύρισμα. Το ντοκιμαντέρ Hot Girls Wanted του 2015 πραγματευόταν ακριβώς αυτό το φαινόμενο, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως τα νεαρά κορίτσια γύρω στα 18 χρόνια τους, που επιθυμούν να κάνουν καριέρα ως ηθοποιοί αλλά δεν έχουν πολλές ευκαιρίες, αυτο-θυματοποιούνται καταφεύγοντας στη λύση του πορνό.

Δείτε τη συνέχεια στο News247.gr