Η Άντα έφτιαξε ένα γιορτινό γλυκό ειδικά για το people και μας δίνει τη συνταγή!

  • Καραμελένιο fudge

Μια μαγική συνταγή που μπορεί να ενσωματωθεί μέσα σε κρέμες, να καταναλωθεί σκέτο, ακόμα και να γίνει ένα μικρό δωράκι σε παιδικό πάρτι. Η συνταγή είναι εύκολη, αλλά, όπως πάντα, θέλει ακρίβεια και αγάπη!

Υλικά

125 γραμμ. βούτυρο (αγελαδινό)

390 γραμμ. ζαχαρούχο γάλα

2 κ.σ. μέλι

220 γραμμ. καστανή ζάχαρη

200 γραμμ. λευκή σοκολάτα

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το μέλι, το βούτυρο, τη ζάχαρη, το ζαχαρούχο γάλα και σιγοβράζουμε σε χαμηλή προς μεσαία φωτιά μέχρι να καραμελώσει. Μόλις «δέσει» το μείγμα, κατεβάζουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε τη σοκολάτα ανακατεύοντας συνεχώς. Αδειάζουμε το μείγμα σε φόρμα ή ταψί που έχουμε ντύσει με χαρτί ζαχαροπλαστικής (λαδόκολα). Το αφήνουμε να κρυώσει σε θερμοκρασία δωματίου. Δεν χρειάζεται ψυγείο και διατηρείται έως 1 μήνα.

Ανακαλύψτε τις γλυκές συνταγές της Άντας στο Ada’s Little Kitchen (Γρηγορίου Λαμπράκη 10) στη Γλυφάδα και στο www.adaslittlekitchen.com.