Με τραγικό τρόπο γράφτηκε ο επίλογος της οικογένειας γνωστής ηθοποιού, που άφησε την τελευταία της πνοή μετά από τροχαίο στο οποίο έχασαν τη ζωή τους οι γονείς και η αδερφή της.

Ο λόγος για την 29χρονη Jessica Falkholt, το μόνο μέλος της οικογένειας που είχε επιζήσει μετά το ατύχημα που συνέβη πριν από τρεις εβδομάδες και, συγκεκριμένα, μία ημέρα μετά τα Χριστούγεννα.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς Home and Away άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο στο οποίο είχε μεταφερθεί, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 50χρονος μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με εκείνο της οικογένειάς της, με αποτέλεσμα τα δύο αυτοκίνητα να τυλιχθούν στις φλόγες.

Οι γονείς της 29χρονης, Lars και Vivian, σκοτώθηκαν επιτόπου, ενώ η αδερφή της, η 21χρονη Annabelle, πέθανε τρεις μέρες μετά. Αφού την υπέβαλαν σε αρκετές εγχειρήσεις, οι γιατροί κράτησαν την Jessica στη ζωή διασωληνωμένη, στην μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου St. George του Σίδνεϊ,  ωστόσο, ήταν κλινικά νεκρή και, κατόπιν έγκρισης των συγγενών, αφαίρεσαν την μηχανική υποστήριξη.