Πάτρα: Δεν άφησαν βουλευτές , πολιτευτές και Δημοσιογράφους να μπουν στο σπίτι του Παλαμά

Απίστευτες καταστάσεις εκτυλίχθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου (σήμερα) στη διάρκεια της πραγματοποίησης των εγκαινίων της «Στέγης Γραμμάτων Κωστής Παλαμάς» στην οδό Κορίνθου στην Πάτρα, όταν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της στέγης άφησαν εκτός του κτιρίου τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Κ. Σπαρτινό και Ανδρέα Ριζούλη, τον πολιτευτή της Νέας Δημοκρατίας Αγγ. Τσιγκρή, τον πρώην αντιδήμαρχο Αλ. Σκρμέα, ενώ απαγορεύθηκε συνοδεία προσβλητικών αναφορών σε δημοσιογράφους, καμεραμάν και φωτογράφους.

Να σημειωθεί πως το γεγονός έχει προκαλέσει αλγεινή εντύπωση η… πρωτοτυπία, να είναι μέσα στην αίθουσα των εγκαινίων ο πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος και να μένουν έξω από αυτή βουλευτές πολιτευτές και δημοσιογράφοι, ενώ μέσα στην αίθουσα ήταν δεκάδες άσχετα προς το γεγονός άτομα.

Οι αναφορές του τύπου «τραβάτε φύγετε ρε από δω,» μέλους του Δ.Σ. της στέγης γραμμάτων Κωστή Παλαμά, προς δημοσιογράφους αποτελεί νέα εποχή και νέα ήθη στην τέλεση των εγκαινίων ιδιαίτερα σε ένα ίδρυμα γραμμάτων!!!

Αποτέλεσμα της ανεπίτρεπτης συμπεριφοράς των διοργανωτών το γεγονός πως με αφορμή την τέλεση των εγκαινίων ο πρόεδρος της Δημοκρατίας έκανε αναφορές στην ομιλία του στο σκοπιανό αλλά αυτές δεν αποτυπώθηκαν σε εικόνα και ήχο καθώς δεν επετράπη η είσοδος στο κτίριο των ΜΜΕ

 

 

dete

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ