Ο Σωτήρης Γεωργούντζος πετάει την… μπάλα στην «εξέδρα» και καλεί σε συμμετοχή στο 6ο Καλαματιανό Καρναβάλι!

Δυναμικά, φαίνεται πως εξελίσσεται η πορεία του 6ου Καλαματιανού Καρναβαλιού, το οποίο ανοίγει αυλαία το επόμενο Σάββατο στις 3 Φεβρουαρίου, καθώς μέσα σε λίγες ημέρες και ειδικότερα το Σαββατοκύριακο, ο αριθμός των γκρουπ πολλαπλασιάστηκε και από 7 έχουν φτάσει ήδη τα 17!

karnabali-gewrgoyntzos-2 karnabali-gewrgoyntzos-1

Η αυλαία, στις 7 το απόγευμα στην κεντρική πλατεία, θα έχει Σάββα Πούμπουρα στην παρουσίαση της φαντασμαγορικής, όπως αναμένεται έναρξης, αλλά και πολύ μουσική με το συγκρότημα Koza Μostra! Για όλα αυτά βέβαια, η Καρναβαλική Επιτροπή, τα μέλη των πληρωμάτων και οι πολλοί εθελοντές δουλεύουν σκληρά, έχοντας φέτος έναν ακόμη σύμμαχο!

Πρόκειται για τον Καλαματιανό (από το Αρφαρά – όπως ο ίδιος συνηθίζει να λέει) δημοσιογράφο Σωτήρη Γεωργούντζο, ο οποίος με το δικό του ξεχωριστό, προσωπικό στυλ ετοίμασε το επίσημο βίντεο προβολής του καρναβαλιού, καλώντας όλους να συμμετάσχουν και να επισκεφθούν την πιο όμορφη πόλη του κόσμου, όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει. «Έχω εντυπωσιαστεί από το πάθος και την αγάπη, όλων όσοι συμβάλουν στη διοργάνωση και πιστεύω πως σε λίγα χρόνια το Καραναβάλι της Καλαμάτας,  θα είναι καλύτερο και από αυτό της Πάτρας», ανέφερε ο Σωτήρης Γεωργούντζος, που ευχαρίστησε όλους για τη συνεργασία. «Ευχαριστώ όλους που δουλέψαμε σκληρά και κάναμε αυτό το εντυπωσιακό και εναλλακτικό βίντεο. Μου θύμισε «Αστέρα Ραχούλας» αυτή η διαδικασία, αν και ήταν ακόμη πιο δύσκολη… Ευχαριστώ όλους και εύχομαι το φέτος το Καρναβάλι, να είναι τόσο εντυπωσιακό, όσο αξίζει στην πιο όμορφη πόλη του κόσμου», δήλωσε ο γνωστός δημοσιογράφος, ο οποίος έχει συμμετάσχει και σε εκπομπές πανελλαδικής εμβέλειας τηλεοπτικών σταθμών, με τον πρόεδρο της Καρναβαλικής Επιτροπής, Παναγιώτη Γιαννόπουλο, να τον ευχαριστεί για τη βοήθειά του.

«Για το επίσημο βίντεο, ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου του συμπολίτη μας, το Σωτήρη τον Γεωργούντζο, που αφιλοκερδώς και με πολύ κέφι, διαφημίζει με το δικό του, ξεχωριστό τρόπο και τη βοήθεια των μελών των πληρωμάτων, τη φετινή διοργάνωση. Τέτοιες ενέργειες τιμούν την πόλη και βοηθούν στην εξωστρέφεια του καρναβαλιού το οποίο ελπίζω να είναι αντάξιων των προσδοκιών και των προσπαθειών που καταβάλουμε το τελευταίο διάστημα», δήλωσε ο κ. Γιαννόπουλος, παρατηρώντας πως τα πληρώματα, έχουν αρχίσει να… καταλαβαίνουν ότι «ξεφύγαμε» από τα Χριστούγεννα και αρχίζει το Καρναβάλι, κι έτσι πλέον, μπαίνουν πιο δυνατά. Για το υπέροχο, όπως το χαρακτήρισε, βίντεο, ευχαρίστησε το Σωτήρη Γεωργούντζο και η Ακριβή Καλογεροπούλου, η οποία έχει επιμεληθεί την αφίσα και πολλά καλλιτεχνικά ζητήματα της διοργάνωσης. «Θέλω να ευχαριστήσω το Σωτήρη που μας βοήθησε να γυρίσουμε αυτό το υπέροχο βίντεο! Περάσαμε υπέροχα αν και είχαμε θέματα με τον καιρό, τα οποία ωστόσο ξεπεράσαμε», δήλωσε η κα Ακριβοπούλου, με ορισμένα από τα πιο δραστήρια μέλη των πληρωμάτων, να καλούν από την πλευρά τους, όλους να συμμετάσχουν και να περάσουν στιγμές ξεγνοιασιάς και πραγματικής διασκέδασης.

Γεωργία Αναγνωστοπούλου

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ