Ντυμένος σαν αστυνομικός της ΔΙΑΣ ήταν ο εκτελεστής του Στεφανάκου

Χέρι επαγγελματία εκτελεστή βλέπει η Αστυνομία πίσω από την δολοφονία Στεφανάκου. Όμως μέρα με την μέρα αποκαλύπτονται νέα στοιχεία για την εκτέλεση του.

Σύμφωνα με το βίντεο που έχει στην κατοχή της η Αστυνομία ο εκτελεστής ήταν ντυμένος με ρούχα που θύμιζε άνδρα της ομάδας ΔΙ.ΑΣ Μαύρη στολή χωρίς διακριτικά, λευκό κράνος και μηχανή ίδια με αυτές που χρησιμοποιεί η ομάδα.

Σύμφωνα με υψηλόβαθμο στέλεχος της ΕΛ. ΑΣ, ο δράστης δεν ακούμπησε ούτε την πόρτα, ούτε την πετούγια ή οτιδήποτε άλλο από το αυτοκίνητο αφού η πόρτα ήταν ανοιχτή. Άρα δεν έχει αφήσει αποτυπώματα ή  DNA.

Μέχρι στιγμής είναι αδύνατον να διευκρινιστεί προς ποια κατεύθυνση έφυγε ο εκτελεστής αφού δεν υπάρχει άλλη καταγραφή του δρόμου μετά την δολοφονία.

Η μαφιόζικη ενέδρα θανάτου

Στον πιο κεντρικό δρόμο της Λεωφόρου Αθηνών στο Χαϊδάρι στήθηκε η μαφιόζικη ενέδρα θανάτου του Βασίλη Στεφανάκου. Μόλις 5 μέτρα από κατάστημα εστίασης που ανήκει στην οικογένεια και ακριβώς 2 μέτρα μπροστά από την είσοδο του γραφείο του στο οποίο έγινε η εκτέλεση.

Η οικογένεια πενθεί με αξιοπρέπεια

Ο ανηψιός του Κυριάκος λέει ότι ακόμα δεν έχουν συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί κανείς δεν μπορεί να το πιστέψει: «Δεν είχε κάτι να φοβάται και δεν είχε κάποιον για ασφάλεια ή προστασία μόνος του κυκλοφορούσε μαζί μου κυκλοφορούσε τι λόγο είχε ήταν ανεξάρτητος πολίτης ήταν».

 

star

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ