Νέο βίντεο – ντοκουμέντο από τη μοιραία διαδρομή της 44χρονης

Νέα ερωτήματα για τον θάνατο της 44χρονης, που βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της, μετά την εξαφάνισή της, προκαλεί ένα νέο νέο βίντεο-ντοκουμέντο που προβλήθηκε από το κανάλι “Ε”.

Σε αυτό, βλέπουμε το αυτοκίνητο της Ειρήνης Λαγούδη, να πηγαίνει προς την παραλία, ενώ από το παράθυρο φαίνεται σαν να φοράει γάντια ο άνθρωπος που το οδηγεί.

Φεύγοντας από το σπίτι της, η γυναίκα πήρε μαζί το κινητό της τηλέφωνο, το οποίο δεν έχει βρεθεί ακόμα, και λίγο αργότερα, πήρε η ίδια τηλέφωνο την κόρη της και της είπε ότι δε θα αργήσει να επιστρέψει. Αμέσως μετά, το αυτοκίνητο της γυναίκας φαίνεται να πηγαίνει προς την παραλία που βρέθηκε το πτώμα της.

«Φαίνεται σαν να είναι γάντι. Δεν φαίνεται η εικόνα να είχε ‘καεί’ από τον ήλιο. Το λευκό σημείο είναι απόλυτα φωτεινό. Αν ήταν από το φως, θα ήταν σαν ένα ντεγκραντάρισμα που λέμε εμείς. Η ανάλυση δεν είναι καλή αλλά φαίνεται σαν να φοράει γάντι», λέει ο διευθυντής φωτογραφίας, Γιώργος Ανακτορίδης.

Ο θάνατος της γυναίκας παραμένει μυστήριο, καθώς μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαριστεί αν πρόκειται για αυτοκτονία ή για εγκληματική ενέργεια. Οι συγγενείς της ωστόσο, αποκλείουν το ενδεχόμενο αυτοκτονίας και υποστηρίζουν ότι η 44χρονη έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας.

«Δεν υπήρχε περίπτωση η Ειρήνη να κάνει κακό στον εαυτό της. Ήταν δυνατός και δημιουργικός άνθρωπος μέχρι την τελευταία στιγμή. Εμείς αυτό που ζητάμε είναι να μην σταματήσουν οι έρευνες και να βρεθεί ο ένοχος. Ποιος έκανε αυτό το μεγάλο κακό στην Ειρηνούλα μας. Να φανούν οι ένοχοι να ηρεμίσει η ψυχή της, τα παιδιά, η οικογένεια, να ηρεμήσουμε όλοι» είπε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, η ξαδέρφη της 44χρονης.

.enikos

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ