Νέες εξελίξεις για τον θάνατο της 44χρονης. Δεν ήταν στο σημείο που βρέθηκε νεκρή το αυτοκίνητο της

Μαρτυρία κυνηγού ανοίγει… ενδεχομένως άλλους δρόμους στην έρευνα γύρω από το θρίλερ της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη από την Κατοχή, η οποία βρέθηκε νεκρή την περασμένη Δευτέρα μέσα στο αυτοκίνητό της, στην παραλία Φωτμού στην Τριχωνίδα.

Κι ενώ λοιπόν το τελευταίο βίντεο καταγράφει την 44χρονη να κινείται προς το μοιραίο σημείο, λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι στη θέση Βαρειά, σε απόσταση δηλαδή 20 λεπτών, κυνηγός από χωριό του Θέρμου, αναφέρει ότι στις 4 το μεσημέρι βρισκόταν στην παραλία αλλά αυτοκίνητο δεν υπήρχε! Πρόκειται σίγουρα για σημαντικό στοιχείο καθώς μαρτυρά ότι η γυναίκα οδηγήθηκε στο σημείο αρκετή ώρα αργότερα.

Τι συνέβη λοιπόν; Υπήρξε στάση σε άλλη περιοχή; Δέχθηκε κάποιο τηλεφώνημα που άλλαξε προς στιγμήν τον τελικό προορισμό; Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί, ότι σύμφωνα πάντα με την μαρτυρία του κυνηγού, το αυτοκίνητο εθεάθη και την επόμενη μέρα το μεσημέρι (Κυριακή) τόσο από τον ίδιο όσο και από φίλους του κυνηγούς.

Μάλιστα, ο νεαρός κυνηγός πλησίασε όπως μας αποκάλυψε σε απόσταση αναπνοής από το αυτοκίνητο (περίπου 10 μέτρα) χωρίς ωστόσο να διακρίνει αν υπήρχε μέσα κάποιος ή κάποιοι καθώς τα τζάμια ήταν θολά (από τη φωτιά όπως αποδείχθηκε αργότερα). Όπως πάντως με βεβαιότητα μας τόνισε, το μοιραίο αυτοκίνητο δεν το είχε ξαναδεί στο εν λόγω σημείο, από το οποίο περνά καθημερινά λόγω της ενασχόλησής του με το κυνήγι, ενώ γνωρίζει την περιοχή με κλειστά μάτια. Πολλές φορές μάλιστα στο σημείο έχει δει αυτοκίνητα, αλλά όχι το μοιραίο.

 

real

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ