Δύσκολες στιγμές για τον James Franco, ο οποίος σύμφωνα με δημοσίευμα των Los Angeles Times, κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση πέντε γυναικών. Οι τέσσερις εξ αυτών μάλιστα ήταν και μαθήτριές του.

Οι πέντε τους μιλάνε για το πώς ο ηθοποιός και δάσκαλος υποκριτικής εκμεταλλεύτηκε τη δύναμή του ως καθηγητής με πιο… ερωτικούς τρόπους. Η Sarah Tither-Kaplan, πρώην μαθήτρια της υποκριτικής όπου δημιούργησε ο James Franco, αποκάλυψε πως ο ηθοποιός μία φορά έδιωξε τους φρουρούς κατά τη διάρκεια που γύριζαν σκηνή με στοματικό σεξ. «Δεν λες όχι σε αυτόν τον τύπο», σημείωσε.

Δύο από τις μαθήτριες φρόντισαν να παραδεχτούν, πως ο James Franco συχνά εκνευριζόταν όταν εκείνες δεν δέχονταν να συμμετάσχουν στα γυρίσματα topless.

Ο ίδιος ο ηθοποιός αρνήθηκε on air πριν λίγες ημέρες ότι ουδέποτε κινήθηκε σεξουαλικά προς συνάδελφό ή μαθήτριά του. Από την πλευρά του ο συνήγορός του Franco, Michael Plonsker, αρνήθηκε μία προς μία τις κατηγορίες των πέντε γυναικών, παραθέτοντας τις προ ημερών δηλώσεις του ηθοποιού στο The Late Show With Stephen Colbert.

Ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος στο εν λόγω late night show και είχε φροντίσει να αρνηθεί κάθετα όσα είχαν γραφτεί για το πρόσωπό του στο Twitter σχετκά.

Δείτε το απόσπασμα.