Μικρή είναι ακόμη η συμμετοχή για το 6ο Καλαματιανό Καρναβάλι – Αυλαία την Παρασκευή για τις πολλές εκδηλώσεις και κάλεσμα συμμετοχής!

Μόλις 13, είναι τα γκρουπ που έχουν ήδη συγκροτηθεί στην Καλαμάτα, για να συμμετάσχουν στο 6ο Καλαματιανό Καρναβάλι, οι εκδηλώσεις του οποίου ανοίγει αυλαία αυτήν την Παρασκευή, με τους εμπλεκόμενους φορείς και τους εθελοντές που συμβάλλουν στη διοργάνωση, να καλούν όλους να σπεύσουν. Αύριο άλλωστε και κάθε ημέρα από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, θα είναι ανοιχτό στο Πνευματικό Κέντρο της πόλης, το γραφείο της Καρναβαλικής Επιτροπής, στο οποίο από τις 10 το πρωί έως τη 1:30 το μεσημέρι και από τις 6 έως τις 8 το απόγευμα, θα παρέχονται όλες οι πληροφορίες. Όσοι επιθυμούν μπορούν επίσης να τηλεφωνούν στο 2721181030  ή να λάβουν απευθείας γνώση στην πρώτη εκδήλωση και το πάρτυ της Παρασκευής.

ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

«Αυτή, θα είναι η πρώτη μας εκδήλωση, με τα μέλη των γκρουπ, στις 7 το απόγευμα να  τοποθετούν τις στολές τους, στο Πνευματικό Κέντρο της πόλης», δήλωσε ο πρόεδρος της Καρναβαλικής Επιτροπής, Παναγιώτης Γιαννόπουλος, καλώντας όλους να συμμετάσχουν. «Προσπαθούμε να είναι μια όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη γιορτή, με μουσική και εδέσματα, ώστε να συναντηθούμε και να δούμε τις φετινές ιδέες. Καλούμε όλον τον κόσμο που θα είναι στην πλατεία, να έρθει να πάρει μια πρώτη γεύση και να γραφτεί στα γκρουπ, ώστε να πάρει σάρκα και οστά το 6ο Καλαματιανό καρναβάλι, αφού ο χρόνος είναι λίγος, με την επίσημη έναρξη να γίνεται στις 3 του μηνός το Σάββατο μετά της Υπαπαντής», δήλωσε ο κ. Γιαννόπουλος, με τη Χρυσή Λιάππα, να απευθύνει το δικό της κάλεσμα συμμετοχής.

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

«Οι γιορτές τελείωσαν και πλέον, έχουμε μπει σε ρυθμούς καρναβαλιού, αφού οι εκδηλώσεις ξεκινούν άμεσα! Καλώ κι εγώ με τη σειρά μου, όσους θέλουν να φτιάξουν γκρουπ και δεν έχουν ακόμη καταθέσει την αίτησή του, να βιαστούν, γιατί ο χρόνος περνά, καθώς πλησιάζουμε στις μέρες των επίσημων εκδηλώσεων», δήλωσε η κα Λιάππα, τονίζοντας πως οι αιτήσεις, υποβάλλονται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα www.kalamatianokarnavali.gr

Παράλληλα, λόγω και του μικρού μέχρι στιγμή ενδιαφέροντος, κάλεσμα απευθύνθηκε και στους εθελοντές προκειμένου να ενισχύσουν από την πλευρά τους τη διοργάνωση, η οποία στοχεύει πέραν της ψυχαγωγίας των δημοτών, στην προβολή της πόλης, την προσέλκυση επισκεπτών και την τόνωση της αγοράς!

Γεωργία Αναγνωστοπούλου

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ