Μήνυμα ενότητας από τον Βαγγέλη Ξυγκώρο στην πρώτη συνεδρίαση του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας!

Ενότητα, κοινές δράσεις και πολλή δουλειά για ένα αύριο, όπως αρμόζει σε όλους τους επαγγελματίες, αποπνέει ο… νέος αέρας του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, όπως διεφάνη στην πρώτη συνεδρίαση του Διοικητικού του Συμβουλίου, μετά τις εκλογές.

Ο νέος πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Βαγγέλης Ξυγκώρος, στη διάρκεια της πρώτης αυτής συνεδρίασης, ξεκαθάρισε πως εκείνα που ενώνουν τους συμβούλους και των δυο παρατάξεων, είναι πολύ περισσότερα απ’ όσα τους χωρίζουν, ξεδιπλώνοντας έτσι τις προθέσεις και το όραμά του, για έναν ισχυρό θεσμό που θα έχει στο επίκεντρο τον επαγγελματία και φυσικά, τη στήριξή του.

ΠΑΡΕΜΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

«Η ενδυνάμωση του ρόλου μας, της φωνής μας και της παρέμβασής μας προς την κεντρική εξουσία θα πρέπει να είναι ο στόχος μας, καθώς δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να υπάρξει σχεδιασμός ερήμην των παραγωγικών τάξεων και των φορέων που εκπροσωπούν την πραγματικής οικονομία», ανέφερε με νόημα ο κ. Ξυγκώρος, τονίζοντας πως το Επιμελητήριο οφείλει να γίνει πιο παρεμβατικό, στα θέματα της τοπικής οικονομίας και ανάπτυξης.

Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά επεσήμανε, σ’ αυτήν την κατεύθυνση, πρέπει να είναι πιο έντονη η συνεργασία του θεσμού με την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τους Δήμους, τα εκπαιδευτικά ιδρύματα και φυσικά, τους παραγωγικούς φορείς. Στη συνέχεια, οι σύμβουλοι ανέδειξαν τη νέα Διοικητική Επιτροπή.

Η ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Πρόεδρος: Βαγγέλης Ξυγκώρος

Α’ Αντιπρόεδρος: Παύλος Κρανιώτης

Β’ Αντιπρόεδρος: Γιώργος Γκούμας

Γενικός Γραμματέας: Παύλος Γραίκης

Οικονομικός Επόπτης: Γιώργος Καπερώνης

Υπεύθυνος ΓΕΜΗ:

Ανδρέας Ζαγάκος, και

Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Επιχειρήσεων: Μενέλαος Κουτέλας

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ