Μάρτυρας – κλειδί στη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη αποκάλυψε τον γνωστό δικηγόρο

Μία ακόμη πληροφορία αναφορικά με τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη είδε το φως της δημοσιότητας. Υπάλληλος της εφορίας, όπου εργαζόταν η 32χρονη γυναίκα, σύμφωνα με πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1, κατέθεσε για την υπόθεση στον ανακριτή και ανέφερε ότι ο «γνωστός δικηγόρος», τον οποίο ο καθ’ ομολογία δολοφόνος ονομάζει ως ηθικό αυτουργό, πέρασε από τα γραφεία της ΔΟΥ.

«Ο δικηγόρος… είχε έρθει κάποια στιγμή στην εφορία μας, σε άσχετο χρόνο, αλλά για μία υπόθεση που χειριζόταν άλλος ελεγκτής», ανέφερε ο συνάδελφος της Δώρας Ζέμπερη στον ανακριτική.

«Η Δώρα δεν είχε σπουδαίες υποθέσεις, δεν μας είχε πει ποτέ ότι φοβόταν ή ότι είχε δεχθεί απειλές», σημείωσε ακόμη.

Σημειώνεται πως προ ημερών, ο καθ’ ομολογία δράστης του στυγερού εγκλήματος στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών, με θύμα τη νεαρή εφοριακό, είχε στείλει ένα νέο υπόμνημα, στο οποίο ανέφερε ότι εκείνος την τραυμάτισε ελαφρά ενώ δύο άλλοι άνδρες ο «Χάρης» και ο «Ψηλός» με εντολή του «Αφεντικού» την εκτέλεσαν γιατί «τους είχε κάνει ζημιά».

Μάλιστα, φέρεται να υποστήριξε ότι το «Αφεντικό» είναι μεγαλοδικηγόρος της Αττικής, ο οποίος στο παρελθόν υπήρξε βουλευτής. Ο άνδρας έστειλε νέο υπόμνημα στον ανακριτή με το οποίο ισχυρίζεται ότι γνωρίζει ποιος είναι ο ηθικός αυτουργός.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ