Τα πάνω κάτω ήρθαν στο Πετάει Πετάει μετά την απομάκρυνση του Μάνου Παπαγιάννη λόγω του «θερμού επεισοδίου» με την Σοφία Παυλίδου στα καμαρίνια και τις αλλαγές στον θίασο, καθώς, τελικά, οι παραγωγοί αποφάσισαν να «κατέβει» η παράσταση.

«Η απόφαση αυτή είναι μονόδρομος. Κάναμε μια πρόταση στον Σωτήρη Καλυβάτση γα εσωτερική αντικατάσταση. Ο κύριος Καλυβάτσης αρνήθηκε», δήλωσε η Βάσια Παναγοπούλου, κάνοντας γνωστό το φινάλε, λίγες ημέρες αφότου είχαμε δει φωτογραφία με τον ηθοποιό να κάνει πρόβα για τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Μιλώντας τηλεφωνικά στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1, το βράδυ της Κυριακής, ο Μάνος δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για τις εξελίξεις και ανέφερε: «έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα από την μεριά μου για να μην διακοπεί η παράσταση. Ήρθε η σύζυγός μου και έκανε την αντικατάσταση για να μην χαθούν οι μέρες εκείνες οι κρίσιμες, έθεσα τον εαυτό μου στη διάθεση της παραγωγής να αποφασίσει για εμένα. Δέχθηκα, χωρίς να αντιδράσω καθόλου, το γεγονός της απόλυσής μου, έστω κι αν το έμαθα από το μέσα. Και είπα θα στηρίξω τους ηθοποιούς και την παράσταση και θα είμαι στην πρώτη σειρά και θα τους χειροκροτήσω. Τι άλλο να κάνω; Από την μεριά μου νιώθω ότι έκανα τα πάντα για να μην έχουμε αυτή την εξέλιξη, αλλά, δυστυχώς, την είχαμε!».

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο ηθοποιός (στο 25:45):