Ο παρουσιαστής δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, την ώρα που επανέρχεται στο φως ένα τραγικό παιχνίδι της μοίρας.

Σταθερή παραμένει η κατάσταση της υγείας του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, που νοσηλεύεται σε καταστολή στην εντατική μονάδα του Ασκληπιείου της Βούλας. Οι γιατροί είναι ακόμη επιφυλακτικοί για την πορεία της υγείας του, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να δοκιμάσουν να τον «ξυπνήσουν» για να διαπιστώσουν κατά πόσον ο οργανισμός του ανταποκρίνεται χωρίς μηχανική υποστήριξη.

Στο πλευρό του παρουσιαστή βρίσκεται συνεχώς η σύζυγός του, Εβελίνα Βαρσάμη, με την οποία έχουν αποκτήσει ένα γιο που είναι σήμερα 6 ετών, ενώ την Τρίτη 2 Ιανουαρίου ο αγαπητός παρουσιαστής είχε τα γενέθλιά του. «Χρόνια πολλά, ΑΔΕΡΦΕ μου! Σε περιμένουμε όλοι να γιορτάσουμε που μπήκες στα 44 με μια μικρή καθυστέρηση. Μικρή όμως, ε; Σήκω, ΜΠΕΤΟ, γιατί δεν τελειώσαμε ακόμα» έγραψε σε μια ανάρτηση στοFacebook που συγκίνησε ο κολλητός του φίλος, Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Η δραματική περιπέτεια του παρουσιαστή ξεκίνησε τα ξημερώματα της 26ης Δεκεμβρίου, όταν έχασε τον έλεγχο της μηχανής μεγάλου κυβισμού που οδηγούσε, επιστρέφοντας στο σπίτι. Είχε φύγει με φίλους από το νυχτερινό μαγαζί όπου εργάζεται στη Γλυφάδα, είχε περάσει με την παρέα του από το Opus και πρωινές ώρες επέστρεφε στη Βάρη όπου κατοικεί με την οικογένειά του όταν συνέβη το ατύχημα. Η βίαιη πτώση προκάλεσε πολλαπλά κατάγματα κρανίου και ένα εκτεταμένο αιμάτωμα στο κεφάλι. Το χειρουργείο που ακολούθησε διήρκεσε οκτώ ώρες και πλέον οι γιατροί περιμένουν να δουν την αντίδραση του οργανισμού του.

Αυτό που μοιάζει με παιχνίδι της μοίρας είναι το γεγονός πως η μητέρα του Κωνσταντίνου παρέμεινε επί δεκατέσσερα χρόνια σε κώμα, έπειτα από ένα τροχαίο που είχε με μηχανάκι. Ο ίδιος είχε μιλήσει στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδη και είχε διηγηθεί όσα είχαν συμβεί: «Κατά τη διάρκεια των διακοπών της στην Κέρκυρα έπεσε από ένα μηχανάκι και χτύπησε το κεφάλι της. Η έλλειψη γιατρών και η εικοσάωρη καθυστέρηση να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Αθήνας είχαν ως συνέπεια να νεκρωθούν όλα τα κύτταρα του εγκεφάλου της… Επί έξι μήνες ήταν στην εντατική, υποστηριζόμενη από ιατρικά μηχανήματα, και για τα επόμενα δεκατέσσερα χρόνια παρέμεινε στο σπίτι σε κωματώδη κατάσταση». Ο ίδιος είχε περιγράψει και την καθημερινότητα με τη μητέρα του σε κώμα στο σπίτι. «Δεν είχε επικοινωνία με το περιβάλλον, απλώς κάποιες στιγμές αισθανόμαστε ότι ίσως μας καταλαβαίνει. Πολύ συχνά, την πήγαινα στη θάλασσα, γιατί ένιωθα ότι της έκανε καλό. Μέσα από δικές μου γνωριμίες, τόσο στην Αμερική όσο και στην Γερμανία, μίλησα με πάρα πολλούς γιατρούς. Όλοι μου ανέφεραν ότι η επιστήμη δεν είχε φτάσει ακόμη στη δυνατότητα μεταμόσχευσης εγκεφάλου και πως μόνο ο Θεός μπορούσε να αποφασίσει για το μέλλον της. Είχε πλήρη αναπηρία» ενώ δεν δίστασε να μοιραστεί και κάποιες προσωπικές στιγμές μαζί της: «Της μιλούσα πολλές φορές. Και πίστευα ότι, κοιτώντας τη στα μάτια, της έδινα ερεθίσματα για να μπορέσει να επανέλθει. Χωρίς να το ξέρω, αισθανόμουν ότι ένιωθε όσα της έλεγα».

Ο πατέρας του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, επίσης, «έφυγε» από τη ζωή τον περασμένο Ιούλιο από καρκίνο.

Όλα τα νέα, πλούσιο ρεπορτάζ, καθημερινές στιγμές διασήμων και ξεχωριστές στιγμές καθημερινών ανθρώπων στο People, που κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο, μαζί με το Πρώτο Θέμα.