Κεφαλονιά: Τι μαρτυρούν τα στοιχεία για την διπλή αυτοκτονία του ζευγαριού

Σοκάρουν τα στοιχεία που έρχονται στο φως για την διπλή αυτοκτονία του ζευγαριού στην Κεφαλονιά. Το ζευγάρι των τουριστών  βρέθηκε νεκρό σε ενοικιαζόμενο δωμάτιο στα Βλαχάτα της Κεφαλονιάς.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα inkefalonia.gr, στον χώρο βρέθηκαν κεριά και ένα μενταγιόν που ίσως να αποτελέσουν τα βασικά στοιχεία για τη λύση της “σκοτεινής” υπόθεσης που έχει συγκλονίσει το νησί.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστή Πατρών Αγγελική Τσιόλα, το ζευγάρι αυτοκτόνησε με μαχαίρι και φαλτσέτα, ενώ δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να συμμετείχε σε κάποια τελετή που οδήγησε και στην ταυτόχρονη αυτοκτονία του.

Όπως τόνισε, τόσο ο άνδρας, όσο και η γυναίκα αυτοτραυματίστηκαν στα χέρια. Ο θάνατος της νεαρής γυναίκας (περίπου 23-25 ετών) προήλθε από αιμορραγία.

Όσον αφορά στον άνδρα (περίπου 30 ετών), φαίνεται πως υπάρχουν αρκετές προσπάθειες για να βάλει τέλος στη ζωή του. Κάτι που τελικά έκανε, μπήγοντας ένα μαχαίρι στο στήθος του.

Παράλληλα, η κα Τσιόλα τόνισε πως δεν υπάρχουν αμυντικά τραύματα, ούτε προσπάθεια αποτροπής του αυτοτραυματισμού. Αντιθέτως, υπάρχουν ευρήματα που «μαρτυρούν» πως ο άνδρας προσπάθησε να βοηθήσει την κοπέλα να πεθάνει.

Η ιατροδικαστής, έχει αποκλείσει την περίπτωση εγκληματικής ενέργειας, θεωρώντας από τα ευρήματα στις σορούς, ότι το ζευγάρι αποφάσισε ταυτόχρονα και χωρίς την συμβολή τρίτου προσώπου, να δώσει τέλος στην ζωή του, προσδιορίζοντας τον θάνατό του, το βράδυ του Σαββάτου 30 Δεκεμβρίου, προπαραμονή της πρωτοχρονιάς.

Ο θάνατος τους έγινε αντιληπτός, από την ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος, που ανοίγοντας την πόρτα βρήκε στον καναπέ του σαλονιού, νεκρή τη Γερμανίδα τουρίστρια με βαθιά τραύματα στα χέρια, και το σύντροφό της, στο μπάνιο του σπιτιού, με επίσης βαθιά τραύματα στα χέρια και σε άλλα σημεία του σώματός του.

Από τα μέχρι τώρα στοιχεία φέρεται το ζευγάρι να νοίκιασε το ΙΧ αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε από τη Γερμανία, χωρίς όμως ποτέ να το επιστρέψει πίσω, ενώ αντίθετα φέρεται να έχουν αλλαχθεί παράνομα και οι πινακίδες του οχήματος, που στον αστυνομικό έλεγχο που έγινε, δεν βρέθηκαν μέσα ναρκωτικές ουσίες ούτε άλλα παραισθησιογόνα φάρμακα. Την όλη υπόθεση εξετάζει η Αστυνομική Διεύθυνση Κερκύρας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, τη νεαρή γυναίκα από την Βουλγαρία αναζητούσαν οι γονείς της από τις 8 Ιουνίου 2017. Παράλληλα, φίλοι της αναρτούσαν φωτογραφίες της στα social media, γράφοντας πως έχει μπλέξει σε οργάνωση που σχετίζεται με σατανιστικές τελετές.

 

 

 

Αυτή είναι η κοπέλα

φωτό από το facebook της κοπέλας

 

 

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ