Κεφαλονιά: Νεαρό ζευγάρι Γερμανών βρέθηκε νεκρό σε λίμνη αίματος

Σοκ έχει προκαλέσει στη μικρή κοινωνία των Βλαχάτων ο ταυτόχρονος θάνατος νεαρού ζευγαριού τουριστών, λίγο πριν από την εκπνοή του 2017.

Το ζευγάρι των Γερμανών, ηλικίας περίπου 30 ετών, βρέθηκε νεκρό σε κατάλυμα που είχε νοικιάσει στο χωριό της Κεφαλονιάς.

Όπως μεταδίδουν τα τοπικά Μέσα, τα δύο άτομα βρέθηκαν νεκρά σε λίμνη αίματος, όπου υπήρχαν μαχαίρια και φαλτσέτες.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζευγάρι των Γερμανών ήταν τουρίστες, οι οποίοι είχαν νοικιάσει μόλις πριν τρεις μέρες το συγκεκριμένο κατάλυμα.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης το ζευγάρι έφερε πολλά τραύματα. Η γυναίκα βρέθηκε με βαθύ τραύμα στο λαιμό στην μπανιέρα και ο άνδρας με μαχαίρι στη πλάτη! Υπάρχουν όμως και οι απόψεις ότι δεν εμπλέκεται τρίτο πρόσωπο αλλά ότι έγινε έγινε μεταξύ του ζευγαριού.

Ο ιατροδικαστής βρίσκεται ήδη στο νησί, προκειμένου να διενεργήσει τη νεκροψία –νεκροτομή, όμως τα ευρήματα «δείχνουν» δολοφονία και αυτοχειρία, αποδυναμώνοντας το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας και ανοίγοντας το ενδεχόμενο να είχε προηγηθεί μεταξύ τους καβγάς.

Η σχέση μεταξύ των δύο Γερμανών δεν έχει αποδειχθεί, καθώς στο χώρο δεν βρέθηκαν κάποια έγγραφα που να την υποδεικνύουν.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ