Μεγάλες εξελίξεις φαίνεται πως έρχονται στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Ο σταθμός του Αμαρουσίου συνεχίζει δυναμικά τη σεζόν μετά την περίοδο των εορτών και όλοι ανυπομονούν για τα νέα show. Ήδη έχουν ξεκινήσει να προβάλλονται σποτ για αιτήσεις συμμετοχών και σε λίγες ημέρες αναμένουμε τις πρεμιέρες!

Σήμερα μέσα από την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κού», ο Στέφανος Κωνσταντινίδης αναφέρθηκε εκτενώς στον ΑΝΤ1 και πιο συγκεκριμένα, στο επόμενο βήμα του Γιώργου Λιάγκα αλλά και του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Σήμερα θα γίνει το ραντεβού με τον Γιάννη Λάτσιο και μαθαίνουμε ότι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έχει κάποιες ενστάσεις, οι οποίες είναι οι εξής: έδωσαν τηλεοπτικό χρόνο στα θέλω κάποιων παικτών, αργό μοντάζ, οι κάμερες έγραφαν 8 ώρες την ημέρα και όχι το βράδυ, δεν άφησαν να διαρρέουν σπόιλερς στο διαδίκτυο», ανέφερε ο δημοσιογράφος της εκπομπής και στη συνέχεια αποκάλυψε: «Το late night που θα έκανε ο Γρηγόρης Πέμπτη και Παρασκευή, κατά 99% δεν θα γίνει τώρα».

Γνωστά έγιναν και τα σχέδια για τον Γιώργο Λιάγκα, για τον οποίο πολλά έχουν γραφτεί το τελευταίο διάστημα. «Εγώ έμαθα ότι ο ΑΝΤ1 θέλει τον Γιώργο Λιάγκα να τον μετακινήσει στη μεσημεριανή ζώνη, να κάνει το 16:00 – 18:00 και μάλιστα να μην το κάνει μόνος του, να το κάνει με τη Σάσα Σταμάτη», αποκάλυψε η Κατερίνα Καραβάτου.

Δείτε τι ειπώθηκε στον αέρα του Star πριν λίγη ώρα.