Από τον Γιώργο Πράτανο,

Η εικόνα του σκληρού τσαμπουκά που είχα για τον Ιωάννη Παπαζηση διαλύθηκε μέσα σε 45 λεπτά. Και δεν ήταν εξαιτίας όσων μου είπε για τον εντονο έρωτα του για τη Βανέσα Αδαμοπούλου ή επειδή θεωρεί τον εαυτό του καλύτερο μπαμπά του κόσμου, μόνο…

Ποια είναι τα είδωλα που είχες μικρός;

Πάντοτε ήταν από τον κινηματογραφικό χώρο, όπως ο Jack Nicholson.

Έχεις κάποια συστολή γύρω από το δημόσιο βίο; Κινείσαι εντελώς αθόρυβα, όπως, για παράδειγμα, στη βάφτιση του παιδιού σου, που έγινε χωρίς να πάρει κανένας είδηση.

Καλά, δεν βγάζω και σπυριά, αλλά δεν έχω και λατρεία. Βάφτισα το παιδί μου χωρίς να κουβαλά τα «κουσούρια» μου. Γενικά οι επιλογές μου ασυναίσθητα είναι διακριτικές.

Η εικόνα που δίνεις είναι εκείνη του τσαμπουκά. Σου το λένε αυτό κι άλλοι φαντάζομαι… 

Ναι, ε; Να σου πω πως τσαμπουκάς που δεν έχει πλακωθεί ούτε μια φορά στη ζωή του δεν είναι τσαμπουκάς. Δεν έχω μαλώσει ούτε μία φορά. Ούτε με άντρες ούτε με γυναίκες. Ούτε με τη γυναίκα μου μαλώνω. Είμαι απλά μοναχικός. Και μπορεί αυτό να μεταφράζεται αλλιώς από τους ανθρώπους. Το έχω ξανακούσει. Αλλά αν είχες κι εσύ αυτά τα μούτρα, έτσι θα φαινόσουν.

Εννοείς σαν φιζίκ.

Κάπως φαίνεται. Έπειτα, δεν έχω και το καλύτερο βλέμμα του πλανήτη. (γέλια) Φαίνεται κάπως… Μάλλον θα ξεκινάει από εκεί.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο, μαζί με το Πρώτο Θέμα.