Η Ιωάννα Λίλη μας έχει συνηθίσει να πραγματοποιεί αρκετές αναρτήσεις στα social media της. Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο μοιράζεται στιγμές από την οικογένεια αλλά και την καθημερινότητά της στην Θεσσαλονίκη.

Πρόσφατα η Ιωάννα Λίλη μας ανέβασε μία selfie μαζί με την κορούλα της Μαρία αλλά και τη μητέρα της, Φωτεινή! Αφορμή για την συγκεκριμένη ανάρτηση στάθηκε η ονομαστική γιορτή της κ. Φωτεινής, για την οποία έγραψε η Ιωάνα Λίλη: «Όλα όσα μου έδειξες, μου δίδαξες, δεν έχω λόγια να σου πω. Θα σου πω ένα απλό αλλά εξίσου σημαντικό-Χρόνια πολλά μανούλα μου να είσαι γερή!! Σ’ αγαπώ! Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν».

Οι τρεις τους πόζαραν χαμογελαστές στον φακό και όπως θα παρατηρήσετε η ομορφιά είναι… οικογενειακή υπόθεση για τις τρεις τους!

Δείτε το στιγμιότυπο που συγκέντρωσε άμεσα εκατοντάδες likes.

ΓΙΑ ΌΛΑ ΌΣΑ ΜΟΥ ΕΔΕΙΞΕΣ,ΜΟΥ ΔΙΔΑΞΕΣ,ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ.ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ,ΕΝΑ ΑΠΛΟ,ΑΛΛΑ ΕΞΙΣΟΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ-ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΝΟΎΛΑ ΜΟΥ,ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΕΡΗ!!!! Σ´ΑΓΑΠΩ!!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΌΛΟΥΣ ΌΣΟΥΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ!!!! ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!! #myadorablemom #hernamedaytoday? #loveumyfriends???????????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ιωαννα Λιλη (@ioanna_lili) στις