Ιχνη σατανισμού πίσω από την αυτοκτονία του ζευγαριού στην Κεφαλονιά

Τα κεριά και ένα μενταγιόν-πεντάλφα που βρέθηκαν στην ενοικιαζόμενη βίλα ίσως δώσουν τη λύση στην περίεργη υπόθεση με τον θάνατο του νεαρού ζευγαριού στην Κεφαλονιά.

Σύμφωνα με το inkefalonia.gr, η αστυνομία ερευνά την πιθανότητα τα δύο θύματα που σύμφωνα με τη γνώμη της ιατροδικαστή Πατρών, Αγγελικής Τσιόλα αυτοχειριάστηκαν ταυτόχρονα με μαχαίρι και φαλτσέτα, να συμμετείχαν σε κάποιου είδους σατανιστική τελετή.

Η ιατροδικαστής έχει αποκλείσει την περίπτωση εγκληματικής ενέργειας, θεωρώντας ότι το ζευγάρι αποφάσισε ταυτόχρονα και χωρίς την συμβολή τρίτου προσώπου, να δώσει τέλος στην ζωή του, προσδιορίζοντας τον θάνατό του, το βράδυ του Σαββάτου, προπαραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Αυτό που δεν έχει αποσαφηνιστεί ακόμα είναι η ταυτότητα του ζευγαριού, καθώς δεν βρέθηκαν έγγραφα που να πιστοποιούν τα στοιχεία τους. Υπάρχουν πληροφορίες ότι ο άνδρας είναι γερμανικής καταγωγής, 30 ετών περίπου και η γυναίκα βουλγαρικής καταγωγής, ηλικίας 25-30 ετών.

Περισσότερο «φως» στην υπόθεση θα δείξουν οι τοξικολογικές εξετάσεις του ζευγαριού και η νεκροτομή, καθώς οι δύο σωροί έφτασαν το μεσημέρι της Τρίτης στην Πάτρα.

Αναμένεται, επίσης, η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας για το συμβάν.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ