Η Ψυχίδου βάζει στη θέση του τον Κοργιαλά | Θα καλέσω εισαγγελέα

Η Ψυχίδου βάζει στη θέση του τον Κοργιαλά σχετικά με τα video clip που βάζει στον γιο του να δει, όπου εμπεριέχουν πονηρό περιεχόμενο. Δείτε τι λέει.

Πρόσφατα ο Δημήτρης Κοργιαλάς είχε πει σε συνέντευξη του, σχετικά με τον γιο του: «Το τραγούδι μου που του λέω και του αρέσει και χορεύει είναι το Μια Φορά. Συνήθως του βάζω στην τηλεόραση αυτά τα κλιπάκια τα hip hop, που είναι κάτι γυναίκες και κουνάνε τους πωπούς. Του αρέσουν πάρα πολύ…»!

Η Φωτεινή Ψυχίδου του απάντησε με χιούμορ στο facebook:

«Dimitris Korgialas…….Την επόμενη φορά που θα πέσει στην αντίληψη μου ότι το μωρό βλέπει χιπ χοπ κλιπάκια που έχουν γκόμενες που κουνάνε τον πωπο τους.. όπως Nickie Minaj, snoop dog, 50cent, Chris brown, Eminem etc.. θα καλέσω εισαγγελέα ανηλίκων. Ο κ@λ@ς της Jay-Lo στο «booty» μπορεί να εμπνεύσει κτηνωδίες, να πολιτικοποιήσει συμπεριφορές, και να αναπαράγει σεξιστικές και ομοφοβικές πραγματικότητες με αποτέλεσμα ο Θανασάκης να καταλήξει στη καλύτερη περίπτωση βιαστής και στην χειρότερη ο Τζάκ ο Αντεροβγαλτης.. Για να είμαι απολύτως ήσυχη απαγορεύω προληπτικά και το Ντεσπασιτο, και φυσικά εξυπακούεται ότι οι άνωθεν περιορισμοί περιλαμβάνουν πρωτίστως εσένα, εκτός από τον μπέμπη…(Ελπίζω να έγινα αντιληπτή στα αρρώστακια του cyber bullying .. Αν όχι…. ”Μικρόν κώλο δεν έδειρες, μέγαν μη φοβερίζεις”…που λέει και η λαϊκή παροιμία)».

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ