Για τις φήμες που την θέλουν να «έκοψε» την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου από το Dancing With The Stars ρώτησε την Ευαγγελία Αραβανή η Φαίη Σκορδά, κάνοντας παράλληλα μια αποκάλυψη για την παρουσιάστρια και το show χορού!

«Δεν απαίτησα εγώ να μην είναι η Κωνσταντίνα στους υποψήφιους, δεν συνέβη ποτέ! Εγώ πήγα τελευταία στιγμή στο Dancing, είχε γίνει μία πρώτη κουβέντα αλλά δεν είχα βρεθεί ξανά με τον κ. Λάτσιο για να το “κλείσουμε”. Εγώ έμαθα τα ζευγάρια αφού έκλεισα τη συμφωνία! Ποτέ δεν μου είπαν π.χ. “Ευαγγελία, σκεφτόμαστε την Κωνσταντίνα, έχεις πρόβλημα;”. Αλλά και να γινόταν αυτό, δεν θα έμπαινα σ’ αυτή τη διαδικασία», ανέφερε η παρουσιάστρια του show, καλεσμένη στο πλατό του Πρω1νό.

Ευαγγελία Αραβανή: «Είναι αστείο όλο αυτό με την Σπυροπούλου. Γελάω!»

Παίρνοντας τον λόγο, η Φαίη τόνισε ότι γνωρίζει το παρασκήνιο και εξήγησε πως η απουσία της Κωνσταντίνας, η οποία μπήκε πλέον στο Survivor, «έχει να κάνει με κάποιες άλλες απαιτήσεις».

Παράλληλα, η Ευαγγελία δεν έκρυψε ότι στεναχωρήθηκε όταν έφυγε από το Μες Στην Καλή Χαρά, το 2012, λίγο αφότου μπήκε στην εκπομπή η Κωνσταντίνα.

Δείτε στο βίντεο όσα ειπώθηκαν: