Η πρώτη εκδήλωση της νέας διοίκησης του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας που συγκροτήθηκε και άρχισε εντατική δουλειά

Ανοιγμα στους επαγγελματίες της Μεσσηνίας, επιχειρεί ο νέος πρόεδρος του Επιμελητηρίου του νομού, Βαγγέλης Ξυγκώρος, ο οποίος λίγες ημέρες μετά την εκλογή του, βρίσκει το βηματισμό του, ξεκινώντας να υλοποιεί μαζί με τους συνεργάτες του, το πρόγραμμά του, αισιοδοξώντας η χρονιά που μόλις ξεκίνησε να είναι αναπτυξιακή. «Το Επιμελητήριο, μπαίνει σε μια καινούρια φάση, καθώς έχει ένα νέο εκλεγμένο Διοικητικό Συμβούλιο και τον επόμενο μήνα θα ξεκινήσουμε να παράγουμε έργο και να εφαρμόζουμε τον στρατηγικό μας σχεδιασμό», δήλωσε ο κ. Ξυγκώρος, ο οποίος απευθυνόμενος στους επαγγελματίες, δήλωσε σε όλους τους τόνους, πως οι πόρτες του Επιμελητηρίου, είναι για όλους ανοιχτές! «Είμαστε δίπλα σε όλους τους επαγγελματίες και θα βγούμε έξω να τους ενημερώσουμε για τα προγράμματα που είναι σε εξέλιξη και συμβουλευτικές υπηρεσίες που θέλουμε να παρέχουμε, αλλάζοντας το ύφος και το ήθος του θεσμού, που θέλουμε να είναι δίπλα στον επαγγελματία», ανέφερε ο Βαγγέλης Ξυγκώρος, με όλα τα μέλη, να συντάσσονται στην ίδια… γραμμή!

ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που συγκροτήθηκε στην τελευταία του συνεδρίαση σε Σώμα, φαίνεται πως έχει έναν κοινό σκοπό, με τη συνεργασία να βρίσκεται στο επίκεντρο όλων και ειδικά των προέδρων των Τμημάτων και του Α΄και Β΄ αντιπροέδρων Παύλου Κρανιώτη και  Γιώργου Γκούμα αντίστοιχα, με τον πρόεδρο Βαγγέλη Ξυγκώρο και το γενικό γραμματέα Παύλο Γκραίκη.

ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ

Εμπορικό Ιγνάτιος Κάτσιος
Εξαγωγικό Μενέλαος Κουτέλας

Μεταποίηση Νίκος Κυριακόπουλος

Μεταφορών Δημήτρης Μπακολιάς
Υπηρεσιών Λάμπρος Σώτηρας

Τουρισμού Πάυλος Γκραίκης

Η ΠΡΩΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΡΑΜΜΕΝΟ

ΣΕ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Στο μεταξύ, αύριο, σε ενωτικό κλίμα και σε συνεργασία με τη Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων διοργανώνεται ενημερωτική εκδήλωση για τη συμμετοχή σε Διεθνείς Εμπορικές Εκθέσεις, αξιοποιώντας το νέο πρόγραμμα «Επιχειρούμε Έξω». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου, στις 6 το απόγευμα. Το πρόγραμμα αυτό, παρέχει σημαντική βοήθεια σε ελληνικές επιχειρήσεις υποστηρίζοντας την παρουσία τους σε μεγάλες εκθέσεις του εξωτερικού με μειωμένο κόστος, συμβάλλοντας έτσι στην προώθηση των τοπικών μας προϊόντων, στις διεθνείς αγορές.

Γεωργία Αναγνωστοπούλου

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ