Στην εκπομπή Επιτέλους Σαββατοκύριακο, σχολίασαν την είσοδο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στο Survivor 2018. 

Μετά από αυτό, η ομάδα που απαρτίζει την εκπομπή, αναφέρθηκε στην αποχώρηση του Αλέξανδρου Παρθένη και προβλήθηκε βίντεο με σχετικές του δηλώσεις. Η Ναταλία Γερμανού, η οποία υπήρξε σε σχέση μαζί του, τόνισε πως η αποχώρηση του ήταν άδικη, καθώς είχε πολλά να προσφέρει στην ομάδα.

Μάλιστα, δεν δίστασε να πει πως από το reality επιβίωσης θα έπρεπε να αποχωρήσει η Ελένη Χατζίδου: «Και βέβαια εδώ έρχεται και η αδικία της Τετάρτης γιατί σε εκείνο ακριβώς το αγώνισμα του τροχού, δύο στις δύο νίκες έκανε και ο Αλέξανδρος Παρθένης. Εξαιρετικά αγωνίστηκε, όπως και τις προηγούμενες μια μια μικρή εξαίρεση. Ήταν αυτός που τελικά αποχώρησε. Η πρώτη αποχώρηση του Survivor ήταν δική του. Δεν μιλήσαμε. Νομίζω είναι ακόμα εκεί. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ γιατί θεώρησα ότι αδικήθηκε πολύ.

Με ρωτάς ποιος θα έπρεπε να φύγει; Αν μου βάζεις το μαχαίρι στο λαιμό θα σου πω η Χατζίδου όσο φίλη μου και να είναι και όσο και να την αγαπάω. Πιστεύω ότι πιο πολλά είχε να προσφέρει στην ομάδα ο Αλέξανδρος μακροπρόθεσμα, χωρίς φυσικά να μπορώ να προβλέψω και το μέλλον. Πάμε να δούμε τι δήλωσε ο Αλέξανδρος Παρθένης μετά την αποχώρηση του, η οποία τον στεναχώρησε πάρα πολύ και δεν προσπάθησε και να το κρύψει ο άνθρωπος».

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί: