Σπαρταριστές στιγμές εκτιλύχθηκαν στο Instagram όταν η Θωμαή Απέργη εντόπισε κατά τύχη μία φωτογραφία στην οποία χρήστες του δημοφιλούς social media την κορόιδευαν και… τους απάντησε!

Όλα άρχισαν όταν ο Παναγιώτης «ανέβασε» μία φωτογραφία του από το κάστρο Μπραν στην Ρουμανία και μία διαδικτυακή του φίλη του επεσήμανε πως μοιάζει με τον Σταύρο Ζαλμά στο Άγγιγμα Ψυχής. «Ψάχνω την Αγγελική Απέργη», απάντησε εκείνος, αναφερόμενος στον ρόλο που υποδύθηκε στην εν λόγω σειρά η Θεοφανία Παπαθωμά και η φίλη του σχολίασε «ψάξε όποια Απέργη θες, η Θωμαή να μην είναι μόνο», προκαλώντας περαιτέρω σχόλια.

Έλα, όμως, που η Θωμαή Απέργη έτυχε να τα δει και δεν δίστασε να απαντήσει! «Δεν σας γνωρίζω, χαίρομαι αντ’ αυτού που εσείς γνωρίζετε το όνομά μου. Πάραυτα, σας εύχομαι μια χρονιά με υγεία, λιγότερη οριστική και προστακτική και περισσότερη ευκτική», έγραψε δημόσια η τραγουδίστρια, πυροδοτώντας έναν διάλογο με… γλωσσολογικό περιεχόμενο.

«Επειδή δεν πρόκειται να συμφωνήσουμε θα σου πρότεινα κάτι σίγουρα πιο απλό. Ανάτρεξε στους όρους μνησικακία και μισαλλοδοξία, εσύ και οι φίλοι σου παραπάνω. Θα με συγχωρήσετε τώρα γιατί μελετάω το misty. Καλή συνέχεια!!!!!!!! P.s. θα χρησιμοποιούσα κάποιο πιο φιλικό όρο λόγου χάρη, όμως έχουμε και μια αξιοσημείωτη ηλικιακή διαφορά», ήταν το τελευταίο μήνυμα που τους έστειλε.