Η Ελεονώρα Μελέτη πραγματοποίησε την τηλεοπτική της επιστροφή μέσω του Dancing With The Stars 6. Η παρουσιάστρια στην πρεμιέρα του show, η οποία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή, εντυπωσίασε με τον λόγο της, αλλά και με την εμφάνιση της.

Η παρουσιάστρια διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της και σε κάθε της εμφάνιση κλέβει τις εντυπώσεις η φουσκωμένη της κοιλίτσα. Στην πρεμιέρα του DWTS 6 η Ελεονώρα αντιλήφθηκε και ποια είναι η πιο αμήχανη στιγμή στην εγκυμοσύνη της και θέλησε να το αποκαλύψει στους διαδικτυακούς της φίλους.

Φυσικά, πρόκειται για το ντύσιμο, καθώς δυσκολεύτηκε να βρει φόρεμα για την πρεμιέρα του show. Αναρτώντας στο προφίλ της στο Instagram μια φωτογραφία από το φόρεμα που επέλεξε, έγραψε στη λεζάντα: “Μια από τις …”αμήχανες” στιγμές της εγκυμοσύνης είναι όταν έρθει η ώρα να “ντυθείς καλά”… δεν υπάρχει ποικιλία στην αγορά… η αγαπημένη μου, Λένα Κατσανίδου, φρόντισε με την ολόσωμη αυτή φόρμα σε glitter ζερσευ, να με κάνει να αισθάνομαι άνετη κ ασφαλής. Σε μια φάση της ζωής όπου τα κιλά ανεβαίνουν χωρίς να τρως παραπάνω, το σώμα “τετραγωνίζει” κ χάνεται η μέση, το στήθος διπλασιάζεται, τα μπράτσα κάνουν κατακράτηση, είναι σημαντικό να μπορείς να νιώθεις όμορφα μέσα σε ένα ρούχο..”.

Δείτε την ανάρτηση της: 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Εleonora Meleti nonoram (@nonoram) στις