Το ότι σίγουρα θα… ζαλιστεί στον Άγιο Δομίνικο παραδέχθηκε η Ελένη Χατζίδου, στις πρώτες της δηλώσεις για την συμμετοχή της στο Survivor, λίγο πριν αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής ΕΔΩ, η τραγουδίστρια ανέφερε πως θα είναι ο εμψυχωτής της ομάδας των διάσημων και πως ένιωσε ένα… γαργαλητό όταν της έκαναν την πρόταση, ενώ παραδέχθηκε ότι θα της λείψει το φαγητό! «Γενικά δεν τρώω πολύ και τελευταία φρόντισα να κλείσει λίγο το στομάχι μου για να μην ζητάω πολύ. Σίγουρα θα ζαλιστώ γιατί εγώ αν δεν φάω κάθε τρεις ώρες πεινάω. Δεν ξέρω τι θα κάνω, αλλά όλα στη ζωή είναι θέμα συνήθειας», είπε χαρακτηριστικά.

Το φαγητό θα λείψει και σε άλλη μία παίκτρια των διάσημων, την πρωταθλήτρια του αλπικού σκι, Μαρία Σαμαρίνου: «πιστεύω ότι το ‘χουμε! Μου έχει λείψει λίγο το καλοκαίρι λόγω πρωταθλητισμού και είναι ένας λόγος που μπαίνω στο Survivor. Δεν φοβάμαι τίποτα, πάω για να κερδίσω! Η αλήθεια, πάντως, είναι ότι είμαι πάρα πολύ του φαγητού και αγαπώ την σοκολάτα, οπότε ελπίζω να κερδίζουμε πολλά έπαθλα φαγητού γιατί αλλιώς δεν μας βλέπω καλά!».

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις: